ΑΡΙΔΑΙΑ:  ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ  Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ''ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ'' ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ-ΠΕΛΛΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2022-10-01

Με αφορμή την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας την Τετάρτη 28/9/2022 και τα όσα συγκλονιστικά αποκαλύφθηκαν από τον επικεφαλή της παράταξης ''Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΨΗΛΑ'' και υποψήφιο Δήμαρχο Αλμωπίας Παρούτογλου Νίκου (ΔΕΣ και ΕΔΩ), ο οποίος μάλιστα ζήτησε και τις παραιτήσεις των αρμοδίων...

... αλλά και του Δημοτικού Συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης Ασβεστόπουλου Δημήτρη (ΔΕΣ και ΕΔΩ), αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στο εργοτάξιο ή ότι τέλος πάντων είναι αυτό, του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου, από τη συσσώρευση διαφόρων ανακυκλώσιμων υλικών, ...

... τα οποία... πνίγουν κυριολεκτικά την περιοχή και έχουν να απομακρυνθούν από το σημείο για πολύ καιρό, η ιστοσελίδα μας ύστερα από απαίτηση πολλών αναγνωστών μας και κυρίως της τ.κ Εξαπλατάνου-Πέλλας, επισκέφθηκε και πάλι σήμερα Σάββατο 01/10/2022 το εργοτάξιο, όπου κατέγραψε την εικόνα που θα δείτε.

Εάν μάλιστα μπορούσαμε μέσω της κάμεράς μας, να μεταφέρουμε και τις διάφορες οσμές που διαχέονται στην ατμόσφαιρα, τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο και φώτο, την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο, τα εγκαταλελειμμένα οχήματα σ ΄αυτόν, κάτι που προκαλούν τα εύλογα παράπονα των κατοίκων του χωριού, αλλά και που δημιουργούν μία εικόνα που δεν τιμά το Δήμο Αλμωπίας!!

01-10-2022