ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Ν.Ι.ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ!!

2021-10-24

Κατά τη χθεσινή (Σάββατο 23/10/2021) προγραμματισμένη σύσκεψη που διοργάνωσε η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Έδεσσας, προκειμένου σχεδιάσουν και αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους, διαμαρτυρόμενοι για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου Έδεσσας (ΔΕΣ και ΕΔΩ), για μία ακόμη φορά απόντες ήταν οι Πολιτικοί Ταγοί της Πέλλας (Βουλευτές, Αντιπεριφερειάρχες, Δήμαρχοι κλπ).

Με αφορμή λοιπόν, τη μικρή συμμετοχή των πολιτών κατά την προχθεσινή ( Πέμπτη 21/10) συγκέντρωση στην πύλη του Νοσοκομείου, αλλά και την απουσία των Βουλευτών, Αντιπεριφερειάρχη και Δημάρχου Αλμωπίας, κατά την οποία παρόντες ήταν μόνο οι Δήμαρχοι Έδεσσας και Σκύδρας (ΔΕΣ και ΕΔΩ)...

... αλλά και του γεγονότος ότι στην παραπάνω σημερινή σύσκεψη σχολιάσθηκε από παρόντα γιατρό του Νοσοκομείου Έδεσσας, η απουσία εκπροσώπων από την Αλμωπία, και προχθές και σήμερα, καθόσον όπως επισημάνθηκε οι περισσότεροι ασθενείς του Νοσοκομείου προέρχονται από την Αλμωπία, η ιστοσελίδα μας ρώτησε σχετικά τον Πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ Αποστολίδη Χαράλαμπο για το θέμα.

 Δείτε τι απάντησε στο παρακάτω αποκλειστικό βίντεο...

24/10/2021