ΕΔΕΣΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2021-10-21

ΣΧΟΛΙΟ 1

Με την απουσία και πάλι των Βουλευτών του Νομού, του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Τζαμτζή Ιορδάνη και του Δημάρχου Αλμωπίας Μπάτση Χρήστου (ΔΕΣ και ΕΔΩ), γεγονός που σχολιάσθηκε αρνητικά από τους παρευρισκόμενους, αλλά με την παρουσία των Δημάρχων Έδεσσας και Σκύδρας, Γιάννου Δημήτρη και Ιγνατιάδου Κατερίνας, αντίστοιχα, των συμβούλων της συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης του Δήμου Έδεσσας...

... του πρώην Βουλευτή Σηφάκη Γιάννη, και δυστυχώς ελάχιστων πολιτών της Πέλλας, πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 21/10/2021 πρωινές ώρες, η προγραμματισμένη συγκέντρωση στην πύλη του Νοσοκομείου της πόλης, για την υποβάθμιση του και την αναστολή λειτουργίας της ΜΕΘ του παραπάνω Νοσοκομείου.

Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Αποστολίδης Χαράλαμπος, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν εκπρόσωποι φορέων και σωματείων της Πέλλας.

Απαίτηση όλων να μην υποβαθμισθεί το Νοσοκομείο της Έδεσσας και να μην ανασταλεί η λειτουργία της ΜΕΘ, αλλά και η λειτουργία και άλλων κλινικών σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο και φώτο της ιστοσελίδας μας...

Α) ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Β) ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

21-10-2021/14:02

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-10-22 02:09

Μήνυμα:

Ξεχάσατε ,εκ παραδρομης θέλω να πιστεύω και τους τρεις βουλευτές της ΝΔ.Οσο για τον Κο Μπατση,που δεν παρέστη,δεν θα προσέφερε και κάτι,παρά μόνο υποκρισία,την οποία και προσέφεραν οι παραβρεθεντες Δήμαρχοι.