ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ... ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!! ΓΙΑΤΙ…(ΒΙΝΤΕΟ)

2021-02-07

Μετά το κτίριο δίπλα στο ΚΤΕΛ Αριδαίας (ΔΕΣ ΕΔΩ), και το ΔΑΣΑΚΙ (ΔΕΣ ΕΔΩ), ακόμη ένας χώρος δυστυχώς προσβάλλει, αντί να κοσμεί την πόλη της Αριδαίας και γενικότερα την Αλμωπία.

Αναφερόμαστε στο κτίριο του ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ που βρίσκεται πλησίον του ΚΤΕΛ Αριδαίας, που εδώ και πολλά χρόνια έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του και ουδείς τολμά να αγγίξει το θέμα αυτό, με εξαίρεση τον Δημοτικό Σύμβουλο Προκοπίδη Λάκη, ο οποίος έχει θέσει το θέμα πολλάκις στο Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου... ανοίξει ο φάκελος Κολυμβητήριο για να μάθουν επιτέλους οι κάτοικοι της Αλμωπίας τι ακριβώς συνέβη, καθόσον πολλά ακούγονται και λέγονται για το θέμα αυτό, ενώ κάποιοι κάνουν λόγο ακόμη και για σκάνδαλο!!

Σύμφωνα λοιπόν με όσα στοιχεία κατάφερε να συλλέξει η ιστοσελίδα μας, το παραπάνω έργο κοστολογήθηκε με προϋπολογισμό πάνω από 1,2 εκατ. €, ενώ ξεκίνησε το έτος 1996, η δε σχετική πληροφοριακή πινακίδα που υπήρχε στον χώρο, εξαφανίσθηκε!!

Σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες, αν και έγινε η παραλαβή του έργου, αυτό δεν λειτούργησε ποτέ (και πώς να λειτουργήσει άλλωστε αφού είναι ακόμη ημιτελές!!, ενώ το θέμα έχει απασχολήσει και τη δικαιοσύνη.

Θεωρούμε ότι θα πρέπει να στηριχθεί η πρόταση του Προκοπίδη Λάκη ώστε να χυθεί άπλετο φως στην όλη υπόθεση.

Δείτε στο παρακάτω πρώτο βίντεο, και μετά το 02:22 λεπτό, τι είχε πει για το θέμα ο Δημ. Σύμβουλος Προκοπίδης Λάκης, καθώς και σε ποια κατάσταση βρίσκεται σήμερα το Κολυμβητήριο, το οποίο χρησιμοποιείται ως χώρος συγκέντρωσης πιθανώς παραβατικών ατόμων, ενώ κάποιοι το χρησιμοποιούν μάλλον και ως υπνωτήριο!! αφού βρήκαμε μέσα, στρώματα, βελέντζες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς...