ΑΡΙΔΑΙΑ: ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΣΜΕΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2021-01-31

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά για τρεις χρήσεις τελικά αποφασίσθηκε να χρησιμοποιηθεί, οι οποίες όμως εδώ και αρκετά χρόνια, μένουν χρήσεις μόνο στα χαρτιά!!

Αναφερόμαστε στον χώρο, δίπλα στο ΚΤΕΛ Αριδαίας, ο οποίος αρχικά είχε ορισθεί ως χώρος στέγασης και λειτουργίας της κλειστής λαϊκής αγοράς της πόλης, ενώ για το σκοπό αυτό, είχε διαμορφωθεί ανάλογα και ο εσωτερικός  του χώρος.

Στη συνέχεια και αφού η πρόταση αυτή εγκαταλείφθηκε, προτάθηκε να λειτουργήσει ως χώρος γυμναστηρίου, πρόταση που δυστυχώς και αυτή δεν προχώρησε.

Τρίτη πρόταση που έγινε μάλιστα και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ήταν να λειτουργήσει ως χώρος πολλαπλών χρήσεων και ως συνεδριακός χώρος.

Δυστυχώς αν και πέρασαν αρκετά χρόνια από τότε που κατασκευάσθηκε το κτίριο, ουδεμία από τις παραπάνω προτάσεις ευδοκίμησε.

Αντίθετα ο παραπάνω χώρος, έχει καταντήσει εδώ και αρκετό καιρό, χώρος συγκέντρωσης παραβατικών κλπ ατόμων, ενώ το εσωτερικό του δεν διαφέρει σε τίποτα από μία μικρή... χωματερή!!

Ειδικότερα, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο της ιστοσελίδας μας, υπάρχουν καταστροφές στις τοιχοποιίες, φθορές στους υαλοπίνακες, στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, στα κουφώματα, στις υδραυλικές εγκαταστάσεις, με αποτέλεσμα να υπάρχει συνεχής ροή των υδάτων κλπ.

Επιπλέον ο χώρος είναι γεμάτος από κάθε είδους απορρίμματα αλλά και περιττώματα!!, ενώ οι οσμές που αναδύονται από αυτά είναι ανυπόφορες, οι δε τοίχοι κοσμούνται από διάφορα κακόγουστα και ενίοτε υβριστικά συνθήματα.

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο...