ΑΡΙΔΑΙΑ: ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΔΑΣΑΚΙ ‘’ΚΟΣΜΗΜΑ’’ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-02-03

Μετά τον χώρο δίπλα στο ΚΤΕΛ Αριδαίας που αποτελεί ντροπή για την πόλη (ΔΕΣ και ΕΔΩ), ένας ακόμη χώρος δυστυχώς στην πόλη της Αριδαίας, ο οποίος αντί να κοσμεί την περιοχή, αποτελεί και αυτός όνειδος για την Αριδαία.

Αναφερόμαστε στην περιοχή ''ΔΑΣΑΚΙ'' της Αριδαίας, η οποία μόνο θλίψη, απογοήτευση και πολλά ερωτηματικά δημιουργεί η εικόνα που αντικρίζουν οι κάτοικοι της Αλμωπίας-και όχι μόνο- αλλά και το κλειστό θέατρο που βρίσκεται στην ίδια περιοχή.

Εδώ και αρκετά χρόνια λοιπόν, από τότε που έφυγε ο τελευταίος εκμεταλλευτής του χώρου, κυριολεκτικά ερήμωσε και οι αρμόδιοι το παράτησαν στο έλεος του Θεού, αλλά και των παραβατικών ατόμων που συγκεντρώνονται στον χώρο.

Η κατάσταση εντός και πέριξ του κτιρίου είναι αποκαρδιωτική, αφού κάποιοι το έχουν καταστρέψει εντελώς, μετατρέποντάς το σε... χωματερή, ενώ σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στην ιστοσελίδα μας, κάποιοι περιπατητές στο σημείο βρήκαν-εκτός των άλλων- και χρησιμοποιημένες σύριγγες!!

Οι δύο βρύσες που υπάρχουν, τόσο στο ''ΔΑΣΑΚΙ'', όσο και στον χώρο του κλειστού θεάτρου, και από τις οποίες τρέχει συνεχώς το νερό, είναι γεμάτες από κάθε είδους σκουπίδια, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με το ποταμάκι που υπάρχει πλησίον το οποίο και αυτό είναι πλήρες από απορρίμματα και από ότι άλλο μπορείς να φανταστείς (μέχρι και ένα παιδικό καροτσάκι είναι πεταμένο μέσα σ΄αυτό).

Η ίδια δυστυχώς κατάσταση επικρατεί και στον χώρο πέριξ του κλειστού θεάτρου, αφού τα κάθε είδους σκουπίδια... κοσμούν το σημείο, αλλά και τα κακόγουστα γκράφιτι και συνθήματα, ενίοτε και υβριστικά, κοσμούν τους τοίχους, ενώ μία χάρτινη πινακίδα, προειδοποιεί τους επισκέπτες ότι υπάρχει σύστημα καταγραφής του χώρου!!

Προσέτι δε, πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο χώρος ανήκει ιδιοκτησιακά στο Δασαρχείο Αριδαίας.

Απαίτηση και επιθυμία των κατοίκων είναι να ξαναγίνει το ΔΑΣΑΚΙ και το κλειστό θέατρο, ένα ''κόσμημα'' για την πόλη.

Δείτε σχετικά την κατάσταση που βρίσκεται το ΔΑΣΑΚΙ και το κλειστό θέατρο...

03-02-2021/17:32