ΞΕΣΠΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ 42ΧΡΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ...

2021-11-19

ΈΔΕΣΣΑ:"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΆΘΩ ΓΙΑΤΊ ΠΈΘΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΊ ΜΟΥ" ΛΈΕΙ Η ΜΗΤΈΡΑ ΤΟΥ 42ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΒΡΈΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΆΚΤΕΣ.

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του 42χρονου Εδεσσαίου, που ανήμερα της γιορτής του βρέθηκε στην σχάρα της λίμνης κάτω από τον Καταρράκτη (ΔΕΣ και ΕΔΩ). Η μητέρα του, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του STAR, ανέφερε τι είχε προηγηθεί.

Την προηγούμενη μέρα, όπως της είχε πει ο γιός της σε τηλεφωνική επικοινωνία, πήγε στον εσπερινό και εξομολογήθηκε γιατί ήθελε να κοινωνήσει την ημέρα της γιορτής του. Την επόμενη μέρα, προσπάθησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί του( μιλούσε καθημερινά τρείς φορές) για να του ευχηθεί χρόνια πολλά.

Όσες φορές όμως και αν προσπάθησε, το τηλέφωνο του παιδιού της έδειχνε να " μιλάει". Αμέσως το μυαλό της πήγε στο κακό. Μέχρι που την πήραν τηλέφωνο για να έρθει στην Έδεσσα ( έμενε στην Κρήτη στο άλλο της παιδί).

Η μητέρα του Δημήτρη, ανέφερε επίσης ότι το παιδί της δεν είχε απασχολήσει την τοπική κοινωνία, ήταν ήσυχος και τουλάχιστον από όσο γνώριζε δεν είχε εχθρούς. Σε κάθε περίπτωση πάντως, αποκλείει να έπεσε ο γιός της από τον Καταρράκτη, την ημέρα της γιορτής του.

Μοναδική στεναχώρια του Δημήτρη, ήταν ότι δεν είχε δουλειά!! Η Ιατροδικαστική έκθεση πάντως, πέρα από τους εξωτερικούς μώλωπες, έκανε λόγο και για χτυπήματα στην μέση. Την υπόθεση έχει αναλάβει ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντώνης Ξυλουργίδης, κάνοντας λόγο για συνέχιση των ερευνών.

Η μητέρα πάντως απεγνωσμένα λέει" θέλω να μάθω από τι πέθανε το παιδί μου.

Μόνο έτσι θα ησυχάσω!!"

19-11-2021/09:11