ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΘΡΗΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΙΑΤΡΟΥ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥ!!

2023-03-11

ΣΧΟΛΙΟ 1

Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, σε κλίμα βαριάς οδύνης, συγκλονισμένοι, αποχαιρετούμε τον Αλέξιο Σαββίδη, ιατρό, Μαιευτήρα-Γυναικολόγο, Διευθυντή της Μαιευτικής-Γυναικολογικής κλινικής.

Αποχαιρετούμε έναν αξιαγάπητο άνθρωπο, έναν αλησμόνητο λειτουργό του χώρου της Υγείας, ο οποίος εργάστηκε με ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης, με ήθος, συναδελφικότητα, ευγένεια και διακρίθηκε όχι μόνο για την επιστημονική του επάρκεια, αλλά και για τις κοινωνικές του ευαισθησίες, ακόμα και όταν οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες.

Ο Αλέξιος Σαββίδης, "έφυγε" σήμερα, σε ηλικία 54 ετών και στο Νοσοκομείο μας προσέφερε τις υπηρεσίες του επί δώδεκα συναπτά έτη. Διορίστηκε σε θέση Επιμελητή Β΄, το 2011 και στην πορεία εξελίχθηκε, αναβαθμίζοντας τις γνώσεις του, στη θέση του Διευθυντή Μαιευτήρα-Γυναικολόγου (το 2022), προσφέροντας τις υπηρεσίες του στο Νοσοκομείο έως τώρα. 

Υπηρέτησε το Εθνικό Σύστημα Υγείας από το 1998, ξεκινώντας την καριέρα του ως Αγροτικός ιατρός και στη συνέχεια υπηρέτησε για τη λήψη της ειδικότητάς του στα Νοσοκομεία Σερρών και Αλεξανδρούπολης, ενώ προτού αναλάβει τη θέση του Επιμελητή στο Νοσοκομείο μας εργάστηκε ως Ειδικός Επικουρικός ιατρός στο Νοσοκομείο Καστοριάς.

Η τοπική κοινωνία της Πέλλας, στην οποία ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, αλλά και εμείς όλοι στο Νοσοκομείο, στο οποίο ο Αλέξιος Σαββίδης μας άφησε εντυπώσεις και αναμνήσεις που δεν θα ξεχαστούν, θρηνούμε για την απώλειά του.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του και οι σκέψεις όλων μας θα τους συνοδεύουν αυτή τη δύσκολη ώρα.

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ του Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ - Ν.Μ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΓΓΟΣ

11/3/2023

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2023-03-12 16:01

Μήνυμα: Δυστυχώς τα "εμβόλια" κάνουν δουλειά και μειώνουν τον πληθυσμό