ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ!! ΕΧΑΣΑΝ ΑΓΟΡΑΚΙ Α.Μ.Ε.Α ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ!!

2022-01-23

To παιδί το βρήκε διερχόμενος οδηγός - Συνελήφθησαν η διευθύντρια και η νηπιαγωγός

Το απίστευτο περιστατικό, σημειώθηκε σε νηπιαγωγείο στον Άγιο Δημήτριο, το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης. Το μόλις έξι ετών αγοράκι με ειδικές ανάγκες, σύμφωνα με πληροφορίες του L&O, διέφυγε της προσοχής της υπεύθυνης νηπιαγωγού, βγήκε από το σχολείο, και έφτασε στον κεντρικό δρόμο την Αγίου Δημητρίου, 200 μέτρα μακριά από το σχολείο.

 Εκεί πιθανότητα να προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο, το εντόπισε διερχόμενος οδηγός, κατέβηκε από το όχημά του και προσπάθησε να βοηθήσει τον ανήλικο.

Δεν μπόρεσε όπως αναφέρουν αστυνομικές να συνεννοηθεί μαζί του, και κάλεσε την Άμεση Δράση, δηλώνοντας ότι έχει βρει ένα αγοράκι αβοήθητο στο δρόμο. Πλήρωμα περιπολικού έφτασε στην Αγίου Δημητρίου και παρέλαβε το παιδάκι για να το μεταφέρει στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Την ώρα που το αγοράκι ήταν στο περιπολικό, πήγε στο νηπιαγωγείο να το παραλάβει ο μπαμπάς του. Οι υπεύθυνοι αφού το αναζήτησαν και δεν το βρήκαν, τον ενημέρωσαν ότι το παιδί δεν είναι στο σχολικό συγκρότημα.

Έντρομος ο πατέρας ενημέρωσε την Άμεση Δράση και αφού συσχετίστηκαν τα δύο τηλεφωνήματα, του είπαν να μεταβεί στο Τ. Α Αγίου Δημητρίου, να παραλάβει το γιο του.

Αφού πήρε αγκαλιά το σπλάχνο του, δεν ζήτησε την ποινική δίωξη των υπευθύνων.

Στο τμήμα εμφανίστηκαν η διευθύντρια και η νηπιαγωγός που συνελήφθησαν με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, και αφέθηκαν ελεύθερες με εντολή εισαγγελέα.

23-01-2022