ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ (09/02/2021) ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ-ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ… (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-02-10

Μετά την ενημέρωση από τον Δήμαρχο Αλμωπίας σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο Αλμωπίας, αναφορικά με τον αριθμό ελέγχων και κρουσμάτων του Κορονό-ιού, τον λόγο έλαβαν Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης, θέτοντας στον Δήμαρχο διάφορες ερωτήσεις.

Ειδικότερα:

Παρούτογλου Νίκος: Αναφέρθηκε στο ακατάλληλο της ώρας των συνεδριάσεων, στην αλλαγή των φωτιστικών επί της οδού Κύπρου (πεζόδρομος), στο θέμα του Βιολογικού, καθώς και με αφορμή τις παραιτήσεις δύο μελών από το Διοικητικό Συμβούλιο της επιχείρησης των Λουτρών, τι προτίθεται να πράξει ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της παραπάνω επιχείρησης.

Προκοπίδης Λάκης: Αναφέρθηκε στην κατάσταση του οδικού δικτύου στον εσωτερικό ιστό της πόλης, σχετικά με την έλλειψη φωτισμού κλπ, ενώ επανέφερε και επίσημα πλέον την πρότασή του για συνάντηση των 4 επικεφαλής των παρατάξεων αναφορικά με την χάραξη κοινής γραμμής για τον οδικό άξονα Χαλκηδόνας-Έδεσσας, ώστε να ενταχθεί σ΄αυτόν και το κομμάτι για Αριδαία.

Ερωτήσεις επίσης υπέβαλε και ο Δημοτικός Σύμβουλος Ασβεστόπουλος Δημήτρης, και μάλιστα για θέματα που ανέδειξε πριν μερικές ημέρες η ιστοσελίδα μας και συγκεκριμένα για το ΔΑΣΑΚΙ, το ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ και τον ΧΩΡΟ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ δίπλα στο ΚΤΕΛ Αριδαίας (ΔΕΣ και ΕΔΩ) ενώ απαντήσεις για τα παραπάνω θέματα έδωσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέσκος Δημήτρης.

Δείτε σχετικά στα παρακάτω βίντεο, στο πρώτο τα ερωτήματα του Ασβεστόπουλου Δημήτρη, και στο δεύτερο τις απαντήσεις του Προέδρου του Δημ. Συμβουλίου Βέσκου Δημήτρη...