ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ

2021-01-29

Με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής καλύπτουμε και στηρίζουμε τα Συνδικαλιστικά Στελέχη που διώκονται υπηρεσιακά και ποινικά για τις δημόσιες τοποθετήσεις τους με τις οποίες αναδεικνύουν τα προβλήματα των Νοσοκομείων.

Στα Νοσοκομεία Γιαννιτσών και Έδεσσας ασκήθηκαν από τη Διοίκηση στα Συνδικαλιστικά Στελέχη Προέδρους Σωματείων Φωστηρόπουλο Σίμο και Σταυρουλάκη Ελένη ποινικές και υπηρεσιακές διώξεις για δηλώσεις τους στον τύπο που αναδείκνυαν τα προβλήματα και τις δυσχέρειες των Νοσοκομείων στη διαχείριση της πανδημίας.

Την Τρίτη 2/2/2021 στις 10πμ με το Νομικό τους Σύμβουλο θα καταθέσουν υπόμνημα στην Διοίκηση της 4ης ΥΠΕ για παράνομες καταχρηστικές διώξεις και θα ζητήσουν την άρση των εν λόγω αυθαίρετων διοικητικών πράξεων.

Καλούμε τα Συνδικαλιστικά Στελέχη των Σωματείων Μελών της Κεντρικής Μακεδονίας σε Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας έξω από την ΥΠΕ την Τρίτη 2/2/2021 στις 10πμ να στηρίξουμε τους συναδέλφους που καταθέτουν υπόμνημα. Όλοι μαζί να απαιτήσουμε να σεβαστούν τις συνδικαλιστικές ελευθερίες και δικαιώματα.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ