ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ Ο ΠΡΩΗΝ ΙΕΡΕΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ!!-ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ…

2021-11-19

Διαψεύδει κατηγορηματικά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ο 47χρονος πρώην ιερέας από τα Χανιά. Τον κατήγγειλε μία 34χρονη, λέγοντας, μάλιστα, ότι έδωσε εντολή σε 17χρονο να τη βιάσει παρουσία του. (ΔΕΣ και ΕΔΩ)

Ο 47χρονος πρώην κληρικός από τα Χανιά υποστηρίζει ότι η 34χρονη νόμιζε πως την απέρριψε και για τον λόγο αυτό τον εκδικείται. Μιλώντας στην εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου, είπε ότι η καταγγελία είναι «ασύστολο ψέμα», υποστηρίζοντας πως την αγαπάει ακόμα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο περιστατικό που αφορά στην καθαίρεσή του, λέγοντας πως γι' αυτό ευθύνεται η συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, «μπήκε μεθυσμένη τρεις φορές στο ιερό παρουσία δεκάδων πιστών». «Την καταγγελία που έκανε, την έκανε υπό την επήρεια αλκοόλ», συμπλήρωσε ο 47χρονος.

Ο πρώην κληρικός σε άλλο σημείο της συνέντευξής του σημειώνει ότι «μετά το 2016 ήταν να κάναμε γάμο, με είχε αγαπήσει και την είχα αγαπήσει. Επειδή, όμως, δεν συμφωνούσε η οικογένειά της με τον γάμο, πήγε στην Πολωνία για να ανανεώσει τα χαρτιά της. Είχα να τη δω τρία χρόνια. Πριν από 8 μήνες την είδα και μιλήσαμε», προσθέτει.

Χανιά: «Τη χτύπησε ο Αλβανός και την έβαλε να με ενοχοποιήσει»

Στη συνέχεια ο πρώην ιερέας υποστηρίζει στο Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου ότι πήγε την 34χρονη στο σπίτι της και της είπε ότι δεν θέλει καμία σχέση μαζί της: «Την πήγα σπίτι, εύχομαι να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο της είπα, δεν θέλω καμία σχέση μαζί σου. Την κοπέλα την χτύπησε ο Αλβανός και την έβαλε να μου ζητήσει αποζημίωση».

«Και τι δεν θα έδινα για να μου επιτραπεί από την εκκλησία να την παντρευτώ, την αγαπάω ακόμα», κατέληξε ο 47χρονος πρώην ιερωμένος.

19-11-2021/15:01