ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ 34ΧΡΟΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΤΑ ΠΡΩΗΝ ΙΕΡΕΑ ΓΙΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ...

2021-11-17

Στη σύλληψη ενός 47χρονου άνδρα, κατά πληροφορίες πρώην ιερέας, προχώρησαν οι αστυνομικοί στα Χανιά, έπειτα από καταγγελία μίας 34χρονης γυναίκας, σύμφωνα με την οποία ο 47χρονος την χτύπησε στο πρόσωπο και στο παρελθόν ήταν συνεργός σε βιασμό της.

Το βράδυ του Σαββάτου όταν, όπως κατήγγειλε η 34χρονη από την Πολωνία, ο 47χρονος, ο ήταν μαζί με έναν φίλο του και την χαστούκισαν μετά από διαφωνία που είχαν. Εκτός όμως από το χαστούκι, η 34χρονη ανέφερε στους αστυνομικούς πως ο 47χρονος πρώην ιερέας, πριν από 8 μήνες την είχε πείσει να σπάει στο σπίτι του προκειμένου να λύσουν προσωπικές διαφορές που είχαν.

Εκεί, σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε την Κυριακή (14/11) η 34χρονη, βρισκόταν και ένας φίλος του 47χρονου ο οποίος την βίασε με θεατή τον πρώην ιερέα. Ο 47χρονος συνελήφθη για το χαστούκι αλλά και για συνέργεια σε βιασμό ενώ ο φυσικός αυτουργός του βιασμού που καταγγέλθηκε, αναζητείται από τις Αρχές.

Εξελίξεις στην υπόθεση κακοποίησης 34χρονης από πρώην ιερέα - Ανήλικος τη βίασε παρουσία του- Απίστευτο παρασκήνιο στην υπόθεση

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας στην υπόθεση κακοποίησης και βιασμού 34χρονης από πρώην ιερέα στα Χανιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, εμπλέκεται ακόμα και ανήλικος στον βιασμό της που καταγγέλλεται ότι έγινε κατ' εντολή και παρουσία του πρώην παπά.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Όλο το χρονικό

Η γυναίκα με καταγωγή από την Πολωνία είχε καταγγείλει την περασμένη Κυριακή ότι είχε δεχτεί επίθεση ξυλοδαρμού από έναν 47χρονο Έλληνα, πρώην ιερέα - ο οποίος και είχε συλληφθεί άμεσα - και έναν Βούλγαρο - ο οποίος αναζητείται. Μάλιστα, την ίδια μέρα η γυναίκα είχε καταγγείλει ότι πριν από 8 μήνες είχε πέσει θύμα βιασμού από τον 47χρονο, αλλά τότε δεν το είχε καταγγείλει.

Ερευνώντας την υπόθεση οι αστυνομικές αρχές, άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης, που πηγαίνει αρκετά πίσω.

Ο 47χρονος που κατηγορείται ότι χτύπησε και βίασε την 34χρονη είναι ένας πρώην ιερέας στον νομό Χανίων, ο οποίος έχει καθαιρεθεί. Ο πρώην παπάς φέρεται ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με τη γυναίκα και όταν κάποια στιγμή χώρισαν, πριν από οκτώ μήνες, ο πρώην ιερέας την κάλεσε σε ένα μέρος για να λύσουν τις διαφορές τους. Όταν εκείνη πήγε στον χώρο που της είχε πει ο 47χρονος, εκείνος την κλείδωσε και φώναξε και έναν άλλο νεαρό, ανήλικο, ο οποίος κατ' εντολή του πρώην παπά και παρουσία του, τη βίασε.

Από την έρευνα της ασφάλειας Χανίων, ο ανήλικος που φέρεται να τη βίασε ταυτοποιήθηκε άμεσα από την αστυνομία. Πρόκειται για έναν 17χρονο Ρομά. Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό σε βάρος του πρώην ιερέα και του ανήλικου.

Να σημειωθεί ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 47χρονος είχε απασχολήσει με τη συμπεριφορά του την κοινωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες η τοπική κοινωνία είχε θορυβηθεί από τη δράση του και τη συμπεριφορά του. Μάλιστα, ένας από τους λόγους που καθαιρέθηκε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι ότι μια Μεγάλη Παρασκευή, όσο ακόμα ήταν ιερέας, άφησε την Ακολουθία στη μέση και είχε φύγει μαζί με την Πολωνέζα με το αυτοκίνητο, με το οποίο μάλιστα είχαν και τροχαίο ατύχημα με εκτροπή οχήματος, καθώς δεν βρίσκονται σε νηφάλια κατάσταση.

17-11-2021/12:23