ΣΟΚ ΓΙΑ 45ΑΡΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΟΤΑΝ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΣΕ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΚΗΝΗ ΜΕ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑ…

2021-11-10

Ένα απρόσμενο περιστατικό τάραξε τα ήσυχα νερά μιας γειτονιάς στη Θεσσαλονίκη. Μια παντρεμένη γυναίκα σαράντα πέντε ετών ήρθε αντιμέτωπη με μια συνταρακτική αποκάλυψη όταν θέλησε να παραγγείλει πίτσα το βράδυ της Παρασκευής και να χαλαρώσει με το σύζυγό της μπροστά στην τηλεόραση.

Η δύσμοιρη νοικοκυρά βρισκόταν ακόμα στο γραφείο και δεν είχε αντοχές για να μαγειρέψει το βράδυ στο σπίτι. Έτσι λίγο πριν φύγει από τη δουλειά που απείχε ένα μισάωρο από το διαμέρισμά της πήρε τηλέφωνο σε πιτσαρία για να της φέρουν δυο πίτσες οικογενειακές μαργαρίτα με πρόσθετο τυρί, στο σπίτι όπου βρισκόταν ο άντρας της.

 Ο λαίμαργος κύριος δεν είχε ενημερωθεί μιας και η σύζυγός του με τόσο φόρτο εργασίας, ξέχασε να τον ειδοποιήσει. Άλλωστε είχε παραγγείλει τόσες φορές που πια είχε γνωριστεί πολύ καλά με τα παιδιά του εστιατορίου.

Με κάποιο από αυτά μάλιστα είχε γνωριστεί λίγο παραπάνω μιας και κατά καιρούς ... φλέρταρε μαζί του! Ο γοητευτικός νεαρός έφτασε στην ώρα του χτύπησε το κουδούνι και είπε "ήρθε η πίτσα σας". Ο κύριος στην αρχή απόρησε μήπως είχε κάνει παραγγελία και το είχε ξεχάσει. Έπειτα όμως, άρχισε να υποψιάζεται πως δεν είχε κάνει ο ίδιος λάθος και υπέθεσε πως ο νεαρός είχε πιάσει τα υπονοούμενά του και ήρθε με ερωτική διάθεση.

Του άνοιξε με μεγάλη χαρά και μόλις ο ντελιβεράς μπήκε με τα κουτιά στο σπίτι όρμηξε πάνω του! Έκπληκτος ο νεαρός στην αρχή αντέδρασε αλλά μετά είπε " ας πάει και το παλιάμπελο" και κατέβασε το παντελόνι. Η γυναίκα του κατάκοπη μπούκαρε πεινασμένη στο διαμέρισμα και είδε μπροστά στα μάτια της τον άντρα της στα γόνατα του νεαρού άντρα! Το τι επακολούθησε δεν περιγράφεται. 

Η γυναίκα έξαλλη άρπαξε τις πίτσες και της έφερε καπέλο και στους δυο ενώ τους έβγαλε γυμνούς στο μπαλκόνι και άρχισε να καλεί τους γείτονες σε βοήθεια.

Όλοι βγήκαν στο μπαλκόνι και έφριξαν με την απιστία του συζύγου. Ένας θρασύς γείτονας από το απέναντι ρετιρέ ρώτησε φωναχτά αν θέλουν συμμετοχή και από τρίτο άτομο. Σύμφωνα με τις φήμες το ζεύγος έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για το διαζύγιο ενώ ο ντελιβεράς μετά το σοκ αποφάσισε να μη ξαναδουλέψει την πίτσα και έπιασε εργασία σε ένα από τα πιο γνωστά σουβλατζίδικα της πόλης προσπαθώντας να κρύψει την αμαρτωλή προϋπηρεσία του.

Πηγή: https://www.makeleio.gr/