ΣΟΚ: ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΛΛΗΛΟΜΑΧΑΙΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ 34ΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΟΥ!!

2022-03-03

Στο νοσοκομείο κατέληξαν ένας 60χρονος ανάπηρος στο πόδι και ο 34χρονος γιος του στη Ν. Ιωνία στον Βόλο έπειτα από διαφωνία που είχαν για ναρκωτικά χάπια.

Και οι δύο είναι χρήστες ναρκωτικών και παρακολουθούν πρόγραμμα απεξάρτησης του ΟΚΑΝΑ, σύμφωνα με το magnesianews.gr.

Οι δύο άνδρες είχαν επεισόδιο το βράδυ της Τρίτης, στο σπίτι τους και πάνω στον καβγά μαχαιρώθηκαν με σουγιά, ενώ είναι άγνωστο αν χρησιμοποιήθηκε κάποιο άλλο μαχαίρι που υπήρχε στο σπίτι.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στα Δικαστήρια, τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες κατά περίπτωση για ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία και παράνομη κατακράτηση, κρατήθηκαν και σήμερα θα δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Ο καβγάς που κατέληξε σε αλληλομαχαίρωμα

Το επεισόδιο μεταξύ πατέρα και γιου έγινε προχθές το βράδυ, όταν ο πατέρας δεν έδινε στον γιο του χάπια, που είχαν χορηγηθεί και στους δύο στο πλαίσιο του προγράμματος απεξάρτησης του ΟΚΑΝΑ, υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν η ώρα να τα πάρει.

Τότε οι δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια, και σύμφωνα με τις καταθέσεις των ιδίων, βγήκε σουγιάς, με αποτέλεσμα να αλληλομαχαιρωθούν. Ο 34χρονος έφερε μαχαιριές στο χέρι και στην πλάτη και ο 60χρονος πατέρας του στον μηρό.

Μετά το επεισόδιο, ο 34χρονος πήρε το προσθετικό μέλος (πόδι) του πατέρα του για να μην μπορεί να φύγει από το σπίτι και πήγε στο Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Ο 60χρονος τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ενημέρωσε για το επεισόδιο, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο 34χρονος στο Νοσοκομείο, ενώ ο πατέρας μεταφέρθηκε επίσης στο Νοσοκομείο χθες το πρωί, για παροχή των πρώτων βοηθειών.

Οι δύο κατηγορούμενοι με εντολή της εισαγγελέως υπηρεσίας παραμένουν κρατούμενοι και θα δικαστούν σήμερα Πέμπτη, ενώ διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι γνώριμοι στις αρχές λόγω των συχνών επεισοδίων που σημειώνονται μεταξύ τους.

03-3-2022/11:41