ΣΚΥΔΡΑ: ΤΟ ''ΝΟΜΙΚΟ ΑΤΟΠΗΜΑ'' ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-07-01

Αν και Νομικός με πείρα και εμπειρία η Δήμαρχος Σκύδρας, μάλλον υπέπεσε σε ''Νομικό αυτοδιοικητικό  ατόπημα'', (κάποιοι ίσως να το χαρακτήριζαν και ''γκάφα''), κατά τη χθεσινή Τετάρτη 30/6/2021, ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας (ΔΕΣ και ΕΔΩ), το οποίο μπορεί να μην ήταν και κάτι το σοβαρό...

... όμως αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα επειδή την εισήγηση την έκανε η ίδια η Δήμαρχος, η οποία λόγω της επαγγελματικής ιδιότητάς της, εννοείται ότι μελετά, γνωρίζει, ερμηνεύει και εφαρμόζει τη Νομοθεσία καλύτερα από τους λοιπούς υπηρεσιακούς παράγοντες και Δημοτικούς Συμβούλους.

Ειδικότερα, πριν τη συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, έφερε η ίδια προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο δύο θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης, ένα εκ των οποίων αφορούσε έγκριση παράτασης συμβάσεων σε εργαζόμενους του Δήμου.

Προς τιμήν της, ύστερα από λίγη ώρα και αφού το θέμα ψηφίσθηκε από το Σώμα, το απέσυρε, λέγοντας ότι το συγκεκριμένα θέμα είναι δικαιοδοσίας της Οικονομικής επιτροπής, και όχι του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις τελευταίες τροποποιήσεις του σχετικού Νόμου.

Λεπτομέρεια μεν, αλλά...

Δείτε το σχετικό βίντεο...

01-6-2021/12:20