ΣΚΥΔΡΑ: ‘’ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ’’!!- ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ...

2022-02-24

Απίστευτο και όμως Ελληνικό!! Η Δημοτική Αρχή Σκύδρας, για τους δικούς της, μάλλον ανεξήγητους λόγους, επαναφέρει ύστερα από ένα μικρό... διάλειμμα, τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, και πάλι διά περιφοράς, θυμίζοντας τη λαϊκή ρύση ''Ένα βήμα μπρος και δέκα βήματα πίσω''!!

Εκεί λοιπόν που είπαμε ''Δόξα τω θεώ'', λέμε και πάλι ''Βοήθα Παναγία'' για τα όσα συμβαίνουν στο Δήμο Σκύδρας, με τις αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής, σχετικά με τον τρόπο συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.

Ύστερα λοιπόν από τα συνεχή αιτήματα των Δημοτικών Συμβούλων και των δημοτών της Σκύδρας, ξεκίνησαν εδώ και καιρό να γίνονται όπως σε όλους τους Δήμους, δηλαδή με τηλεδιάσκεψη οι συνεδριάσεις των συμβουλίων...

... αίφνης, και για λόγους που γνωρίζει μόνο η Δημοτική Αρχή!!, αποφάσισε και πάλι στην διά περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, την Δευτέρα 28/02/2022 έχοντας προς συζήτηση είκοσι (20) θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια ημέρα έχει προγραμματισθεί και η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, έχοντας προς συζήτηση 18 θέματα, ΝΑΙ καλά μαντέψατε και αυτή διά περιφοράς!!

Συναφώς να τονίζουμε ότι οι ενέργειες αυτές της Δημοτικής Αρχής Σκύδρας είναι καθόλα Νόμιμες. Το ερώτημα που τίθεται όμως, άραγε, είναι και (πολιτικά) ηθικές;

Και η εύλογη απορία και ερώτημα των δημοτών της Σκύδρας, και όχι μόνο, είναι, τι φοβάται άραγε η Δημοτική Αρχή Σκύδρας και δεν πράττει το αυτονόητο και αυτό που πράττουν όλοι οι Δήμοι της χώρας!!

Τι λέει άραγε και πως θα αντιδράσει στο.. φίμωμα αυτό και την μη ενημέρωση των δημοτών της πόλης, η αντιπολίτευση του Δήμου Σκύδρας!!

24-02-2022/16:12