ΣΚΥΔΡΑ: ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΣΚΥΔΡΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΓΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ !!

2021-02-23

Σε οικογενειακή υπόθεση τείνει να μετατρέψει η Δημοτική Αρχή , τις συνεδριάσεις των οργάνων του Δήμου Σκύδρας, αφού επιμένει να συνεδριάζουν αυτές με τη μέθοδο της διά περιφοράς, και στην ουσία εν κρυπτώ, στερώντας από τους δημότες το αυτονόητο δικαίωμα για ενημέρωση.

Έτσι λοιπόν, αντιδρώντας στον τρόπο αυτό της συνεδρίασης των οργάνων του Δήμου, δεν παρευρέθηκε στη σημερινή Τρίτη 23/02/2021 συνεδρίαση της ΔΕΥΑ Σκύδρας η Δημοτική Σύμβουλος και μέλος της ΔΕΥΑ, Παπαδοπούλου Μάγδα, διαμαρτυρόμενη για την διά περιφοράς συνεδρίαση, και όχι μέσω τηλεδιάσκεψης, αποστέλλοντας για το λόγο αυτό την παρακάτω επιστολή.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι από τα 35 θέματα της σημερινής ημερήσιας διάταξης που επρόκειτο να συζητηθούν, τα 29 αφορούσαν απευθείας αναθέσεις!!

Στο σημείο αυτό συνάδει να επαναλάβουμε ότι, ο τρόπος αυτός συνεδρίασης είναι καθ΄όλα Νόμιμος, όμως δεν είναι και πολιτικά ηθικός, τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει η δυνατότητα συνεδρίασης των οργάνων με τηλεδιάσκεψη, κάτι που επιχειρήθηκε με επιτυχία στις δύο προηγούμενες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, που όμως για ανεξήγητους λόγους κατήργησε ετσιθελικά η Δημοτική Αρχή!! (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Συναφώς να επισημάνουμε ότι ο Δήμος Σκύδρας, είναι από τους λίγους Δήμους της χώρας που επιμένει και εξακολουθεί να συνεδριάζει με τον τρόπο αυτό.

Τι φοβάται άραγε...

23-02-2021/21:03