ΣΚΥΔΡΑ: ‘’ΑΡΕΝΑ’’ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΚΥΔΡΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-03-16

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗΣ ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ: ''ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ''!!

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗ:''ΕΧΕΙΣ ΘΡΑΣΟΣ-ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ-ΕΥΤΕΛΙΖΕΙΣ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΘΑ ΣΟΥ ΑΦΑΙΡΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ''!!

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΠΡΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗ: ''ΠΕΤΑΤΕ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ''!!

Ένταση σημειώθηκε για δεύτερη φορά, εκτός από την πρώτη (ΔΕΣ και ΕΔΩ), στην χθεσινή, Τρίτη 15/3/2022 διαδικτυακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας, όταν κατά τη συζήτηση του 8ου θέματος που αφορούσε ''Δωρεάν παραχώρηση κατά χρήση του ΔΑΚ Σκύδρας στον ΣΕΓΑΣ ΚΜ για την διοργάνωση αγώνων στίβου στις 2-4-2022.''...

... ο Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης Πορτοκαλίδης Χάρης, ζήτησε να πληροφορηθεί πόσο στοίχισε το μέτρο για τον τάπητα του ΔΑΚ Σκύδρας, λέγοντας ότι για την ίδια εργασία, Δήμος της Αττικής πλήρωσε τα μισά περίπου χρήματα!!

Κουβέντα στη κουβέντα λοιπόν η συζήτηση μάλλον ξέφυγε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν οι ενδιαφέροντες διάλογοι!!, μεταξύ Ιγνατιάδου, Ανδρεάδη, Πορτοκαλίδη και Σπανού, και μάλιστα σε προσωπικό επίπεδο!!

Όσον αφορά τις απαντήσεις της Δημάρχου για την μη πραγματοποίηση των διά ζώσης συνεδριάσεων των Δημοτικών Συμβουλίων, η οποία επικαλέστηκε τον μη εμβολιασμό των Δημοτικών Συμβούλων, μάλλον είναι προφάσεις εν αμαρτίες, καθόσον υπάρχουν και οι υβριδικές συνεδριάσεις.

Παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο, τους ενδιαφέροντες διαλόγους, βγάζοντας τα συμπεράσματά σας.

16-3-2022/12:36