ΧΑΜΟΣ ΜΕ ‘’ΡΟΖ’’ ΒΙΝΤΕΟ... ΖΟΥΜΕΡΗΣ  ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ Ο ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ!!

2021-10-15

«Ροζ» σκάνδαλο ξέσπασε στην Ευρυτανία όταν διέρρευσε το ερωτικό βίντεο παντρεμένης γυμνάστριας, το οποίο είχε στείλει στον εραστή της.

Η εντυπωσιακή ξανθιά γυμνάστρια έγινε θέμα συζήτησης σε όλη την πόλη καθώς διέρρευσε το βίντεο που έστειλε στον εραστή της, με την ίδια να αυτοϊκανοποιείται, σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso.

Η 35χρονη, μητέρα ενός παιδιού 10 χρονών, έδειχνε ευτυχισμένη με τη ζωή της και τον σύζυγό της. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δυο τους πήγαιναν μαζί εκδρομές και έβγαιναν συχνά έξω από την πόλη μόνοι τους ή και οικογενειακώς.

Ωστόσο, φαίνεται πως βρήκε νέες συγκινήσεις με έναν νεότερό της άνδρα τον οποίο συναντούσε στο γυμναστήριο. Ο 27χρονος της έκανε πρόταση να βγουν και δεν άργησαν να συνάψουν σχέση.

Ένα πρωί, που έμεινε μόνη της στο σπίτι, καθώς ο σύζυγός της έφυγε για τη δουλειά και το παιδί για το σχολείο, η ξανθιά καλλονή σκέφτηκε να στείλει ένα «ροζ» βίντεο στον εραστή της.

Κάθισε γυμνή σε μια καρέκλα και αυτοϊκανοποιήθηκε καταγράφοντας τη στιγμή σε βίντεο, το οποίο έστειλε στον 27χρονο.

Εκείνος έλαβε το ερωτικό υλικό, απόλαυσε το θέαμα και μετά έσπευσε να το δείξει στους φίλους του, ενώ σε κάποιους το έστειλε κιόλας, με αποτέλεσμα το «ροζ» βίντεο σύντομα να κάνει τον γύρο της πόλης με τον σύζυγο να υφίσταται σοκ και τη γυμνάστρια να γίνεται δακτυλοδεικτούμενη.

Σύμφωνα με την Espresso, ο σύζυγος της ζήτησε τον λόγο και ακολούθησε τρικούβερτος καβγάς, ενώ πήγε σε δικηγόροι για να κινήσει διαδικασίες διαζυγίου. Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο σύζυγος ζητεί ακόμη και την επιμέλεια του γιου τους.

15-10-2021/13:56