‘’ΡΟΧΑΛΑ’’ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΜΑΣΚΑ!!

2021-04-05

Ένα απρόοπτο έκρυβε ένας τυπικός έλεγχος για την τήρηση του lockdown στη Θεσσαλονίκη. Μία γυναίκα έφτυσε τους αστυνομικούς όταν πήγαν να την ελέγξουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, στο πλαίσιο των ελέγχων για μέτρα του lockdown, χθες, Σάββατο (03.04.2021) οι αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν τη γυναίκα.

Ωστόσο, εκείνη αντιστάθηκε και μάλιστα έφτυσε (!) τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για παραβίαση του μέτρου για την πρόληψη ασθενειών (άρθρο 285 Π.Κ.).

Όπως αναμενόταν, δεν απέφυγε ούτε το πρόστιμο των 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας.

Πήραν με πέτρες και μπουκάλια αστυνομικούς που πήγαν να διαλύσουν... συνωστισμό

Ένας τραυματίας και υλικές ζημιές σε περιπολικά είναι ο απολογισμός της επίθεσης που δέχτηκαν αστυνομικοί το βράδυ της Κυριακής (04.04.2021) στην Πλατεία Νερού.

Ήταν περίπου 21:30 (μετά την έναρξη της νυχτερινής... αυστηρής απαγόρευσης κυκλοφορίας δηλαδή) όταν οι αστυνομικοί είδαν κόσμο μαζεμένο στην Πλατεία Νερού και τους ζήτησαν να διαλυθούν.

Μόνο που οι νεαροί που είχαν συγκεντρωθεί, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αντέδρασαν πετώντας πέτρες και άδεια μπουκάλια στους αστυνομικούς.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ελαφρά από τα σπασμένα γυαλιά ένας αστυνομικός και να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές στα περιπολικά.

05-4-2021/15:03