ΠΡΟΚΟΠΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ): ''Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΕΠΕΔΕΙΞΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙΑ ΣΕ ΒΑΣΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ''!!

2023-03-15

ΣΧΟΛΙΟ 1

Με αφορμή τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας (ΔΕΣ και ΕΔΩ) ο Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Προκοπίδης Ευάγγελος (Λάκης) προέβη στην παρακάτω ανάρτηση στο προσωπικό του μέσο κοινωνικής δικτύωσης, την οποία δημοσιεύουμε αυτούσια...

''Συνεδριαζει σημερα 14-3-2023, διαδικτυακά, το Δημοτικο Συμβούλιο Αλμωπίας, με μοναδικό θεμα ημερήσιας διαταξης: Διόρθωση της αριθ. 13/2023 απόφασης του, σχετικά με την ψήφιση του προυπολογισμού οικ. έτους 2023.

Μετά από τον έλεγχο νομιμότητας που προέβη η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης, προχώρησε στην ακύρωση της απόφασης και την αναπομπή του θέματος εκ νέου, προκειμένου να τηρηθεί η διαδικασία, σύμφωνα με τη σχετικη νομοθεσία.

Για άλλη μια φορά η Δημοτική Αρχή, επέδειξε προχειρότητα και άγνοια, σε βασικά ζητήματα της οικονομικής λειτουργίας του Δήμου.

Αφήνει σε εκκρεμότητα, την πληρωμή δεκάδων προμηθευτων του Δήμου και δημιουργεί ενα κλίμα δυσπιστιας στους συναλλασόμενους με αυτόν.

Δυστυχώς με δικαιώνουν οι εξελίξεις, καθως στη συνεδρίαση της 23-1-23, είχα καταγγείλει τις διαδικασίες και ειχα προβλέψει την ακύρωση της ανωτέρω απόφασης, απο την Αποκεντρωμένη Διοικηση.''

15/3/2023

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2023-03-15 18:08

Μήνυμα: Πωπω μέγα λάθος, όταν έρθεις εσύ στην εξουσία θα γίνονται όλα τέλεια, όπως είσαι εσύ!!