ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ‘’ΠΟΙΟ ΛΑΪΚΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ’’!!-ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕ… (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-09-25

Μετά τις τοποθετήσεις του Παρούτογλου Νίκου (ΔΕΣ και ΕΔΩ), του Μπίνου Δημήτρη (ΔΕΣ και ΕΔΩ) και του Χατζηδημητρίου Σάκη (ΔΕΣ και ΕΔΩ), κατά τη χθεσινή Παρασκευή 24/9/2021 Γενική Συνέλευση της Λουτρόπολης, τον λόγο έλαβε και πάλι ο Πρόεδρος της επιχείρησης και Δήμαρχος Αλμωπίας Μπάτσης Χρήστος, ο οποίος απάντησε σχεδόν σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν από τους παραπάνω, προβαίνοντας μάλιστα και σε κάποιες αποκαλύψεις!!

Ειδικότερα, απαντήσεις έδωσε για τις προσλήψεις και τον αριθμό που απασχολούνται σήμερα στην Λουτρόπολη, για τα γεύματα!!, αφήνοντας μάλιστα και υπονοούμενα για ανάλογα γεγονότα επί προηγούμενης Διοίκησης, για τις αιτιάσεις περί κρυφής ατζέντας, για τον αποκλεισμό της αντιπολίτευσης από το Δ.Σ της Λουτρόπολης, για το 8+6=14!!...

... για τις πιέσεις που δέχθηκε από τον Παρούτογλου Νίκο αναφορικά με προσλήψεις... δικών του ατόμων στην επιχείρηση!!, ενώ κατηγόρησε για εκφοβισμό την αντιπολίτευση!! πιθανώς γιατί ζήτησε αυτή (αντιπολίτευση) να ακουστούν οι απόψεις κλπ θέσεις για την Λουτρόπολη του Γενικού Διευθυντή και των εντεταλμένων συμβούλων της Λουτρόπολης!!

Τέλος εντύπωση προκάλεσε η αποκάλυψη, που ήταν και είναι κοινό μυστικό στην Αλμωπία, τα χρήματα που έδωσε η προηγούμενη Διοίκηση για διαφήμιση της επιχείρησης σε συγκεκριμένη αποκλειστικά και μόνη ιστοσελίδα της Αλμωπίας, η οποία ανερχόταν στο ποσό των 15.000,00 ευρώ!!

Δείτε τις όντως ενδιαφέρουσες απαντήσεις του Προέδρου της Λουτρόπολης και Δημάρχου Αλμωπίας Μπάτσης Χρήστου στο παρακάτω βίντεο...

25/9/2021