ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΛΑΣ: ''ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ''!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-02-24

Ρεπορτάζ By Sakis

Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 23/02/2021 βραδινές ώρες η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας, κατά την οποία συζητήθηκαν τα 18 θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Η παραπάνω συνεδρίαση διήρκησε συνολικά 5,5 ώρες, αφού ξεκίνησε 19.30 το βράδι και περατώθηκε μετά τα μεσάνυκτα!!, ενώ οι συχνές διαφωνίες μεταξύ των επικεφαλής των παρατάξεων, και ειδικότερα με τον Θεοδωρίδη Θεόδωρο, ανάγκασε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να πει ότι ''Τελικά συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε''!!

Ενδιαφέρον παρουσίασαν τα θέματα που τέθηκαν στην προ ημερησίας διάταξης και αφορούσαν:

1.-Την ανάπτυξη δικτύου και διανομής Φυσικού Αερίου από την ΔΕΔΑ στον Δήμο Γιαννιτσών, κάτι που έλαβε τη μερίδα του λέοντος στις 5.5 ώρες διάρκειας του Συμβουλίου και ειδικότερα η πρόταση που κατατέθηκε από τον Θεοδωρίδη Θεόδωρο και συζητήθηκε διεξοδικά και μάλλον δεν άρεσε στον Δήμαρχο Πέλλας Στάμκο Γρηγόρη!!

2.-Το θέμα της μετατροπής του Νοσοκομείου Γιαννιτών αποκλειστικά σε Νοσοκομείο COVIT-19, ένα θέμα που έθεσε και πάλι στο Συμβούλιο ο Θεοδωρίδης Θεόδωρος, απασχόλησε αρκετά το Σώμα.

3.-Ο τρόπος λειτουργίας των Λαϊκών αγορών, σύμφωνα με το Νέο Νόμο, έθεσε ο Καστερίδης Στάθης,

4.- Και τέλος το θέμα με τις καθαρίστριες/ες των σχολικών μονάδων του Δήμου Πέλλας και τη μετατροπή των συμβάσεων των εργαζομένων σ΄αυτές από μερικής σε πλήρης απασχόλησης, που έθεσε η Δημοτική Σύμβουλος Δαρδανελιώτη, αλλά και η Παπαδοπούλου Ολυμπία, και το οποίο συνάντησε την αντίδραση τόσο του Δημάρχου, όσο και του αρμόδιου Αντιδημάρχου Πέλλας.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο...

24-02-2021/12:35