ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ‘’ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ’’!! (ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ)

2021-07-31

Δημοσιεύουμε σήμερα το δεύτερο μέρος της αποκαλυπτικής και ενδιαφέρουσας συνέντευξης που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας ifonitispellas.gr ο ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας και Πρόεδρος της Β΄/ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής στον ομώνυμο Δήμο, Βέσκος Δημήτρης, ο οποίος μίλησε για όλα και για όλους απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις της ιστοσελίδας μας. Δείτε το πρώτο μέρος της συνέντευξης Ε Δ Ω.

Παρακολουθείστε λοιπόν σήμερα το δεύτερο μέρος αυτής και τις απαντήσεις -θέσεις του Προέδρου, και ειδικότερα, τι μας είπε για τον τρόπο λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου και για τις πολύωρες συνεδριάσεις όσον αφορά τη συζήτηση των προ ημερησίων διατάξεων θέματα, για την αποδυνάμωση των Δημοτικών Συμβουλίων και την γιγάντωση των Οικονομικών επιτροπών με τον νέο Νόμο περί κυβερνησιμότητας των Ο.Τ.Α, για την συνεχή απουσία Δημοτικών Συμβούλων από τις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων, για τις προσλήψεις Ειδικών Συμβούλων στον Δήμο Αλμωπίας, για το Νέο Νόμο περί εκλογής αιρετών στον Ο.Τ.Α κλπ.

Σε επόμενη ανάρτησή μας δείτε το τρίτο και τελευταίο μέρος της ενδιαφέρουσας και αποκαλυπτικής συνέντευξης του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βέσκου...  

31-7-2021/11:32