ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ‘’ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ’’!! (ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ)

2021-07-30

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, αποκαλυπτική και ενδιαφέρουσα συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης, παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας ifonitispellas.gr  ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας και Πρόεδρος της Β΄/ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής στον ομώνυμο Δήμο, Βέσκος Δημήτρης, ο οποίος μίλησε για όλα και για όλους απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις της ιστοσελίδας μας.

Λόγω της μεγάλης διάρκειας της συνέντευξης, αυτή, χωρίσθηκε σε τρία θεματικά πεδία.

Παρακολουθείστε το πρώτο μέρος αυτής και τις απαντήσεις -θέσεις του Προέδρου, και ειδικότερα, τι μας είπε για την αποστασιοποίησή του από την παράταξη του πρώην Δημάρχου Μπίνου Δημήτρη, πως σχολίασε το εκλογικό αποτέλεσμα του 2019, για τον τρόπο λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου και τις αντιπαραθέσεις μέσα σ΄αυτό, για την αντιπολίτευση και τη συνεργασία με την παράταξη του Παρούτογλου Νίκου κλπ.

Σε επόμενες αναρτήσεις μας δείτε το δεύτερο και τρίτο μέρος της ενδιαφέρουσας και αποκαλυπτικής συνέντευξης του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βέσκου Δημήτρη...  

30-7-2021/18:31