ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ!!

2023-07-06

«Με έντονα συναισθήματα αποσύρω την υποψηφιότητα μου από υπ. Δήμαρχος»

  • ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: «Πρέπει να αφοσιωθώ σε μια διαφορετική μάχη και αυτό θα ήταν άδικο για τους υποψηφίους και τους ψηφοφόρους του συνδυασμού μας».

Την απόφασή του να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση της θέση του Δημάρχου Πέλλας ανακοίνωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πέλλα Μπροστά» κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης σήμερα Τετάρτη 5 Ιουλίου.

Ο λόγος που τον ώθησε σε αυτή την απόφαση είναι ότι σε πρόσφατες προληπτικές εξετάσεις διαγνώστηκε σοβαρό πρόβλημα υγείας και θα πρέπει να δώσει μια διαφορετική μάχη.

Η ανακοίνωσή του είναι η ακόλουθη:

«Με πολλούς από εσάς έχουμε βρεθεί από κοντά. Γνωρίζετε λοιπόν ότι στη ζωή μου έχω μάθει να μη τα παρατάω ποτέ. Γνωρίζετε ότι στη ζωή μου έχω μάθει να σας κοιτάζω στα μάτια και να σας λέω μονάχα αλήθειες, όσο άβολες ή πικρές κι αν είναι. Γι' αυτό και μοιράζομαι μαζί σας ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα υγείας που προέκυψε και καλούμαι να αντιμετωπίσω.

Συνεπώς, γίνεται αντιληπτό, ότι αυτή η διαφορετική μάχη που θα κληθώ να δώσω για το υπέρτατο αγαθό της υγείας, δεν μου επιτρέπει να αφοσιωθώ στον αγώνα που θα ήθελα για το Δήμο Πέλλας. Υπέρτατη επιθυμία μου, όπως πάντα άλλωστε, ήταν να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του, κάτι που δυστυχώς, δεν είναι εφικτό αυτή την περίοδο. Για το λόγο αυτό, με έντονα συναισθήματα αποσύρω την υποψηφιότητά μου από υπ. Δήμαρχος Πέλλας.

Η Αυτοδιοίκηση ήταν, είναι και θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Η διάθεσή μου για προσφορά σε αυτήν είναι αταλάντευτη. Ειδικότερα, η αγάπη μου για το Δήμο Πέλλας, τον τόπο όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα είναι αποδεδειγμένη. Για το λόγο αυτό, ξεκινήσαμε μια ομάδα ανθρώπων το 2019, για να αλλάξουμε την κατάσταση που περιήλθε και να δώσουμε μια νέα πνοή ανάπτυξης. Γιατί πραγματικά ο τόπος, η ζωή μας, τα παιδιά μας χρειάζονται ένα καλύτερο αύριο.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους εξαιρετικούς και έμπειρους γιατρούς που στέκονται δίπλα μου από την πρώτη στιγμή.

Την οικογένεια μου για τη συνεχή υποστήριξη. Είναι το «λιμάνι» μου και όσα έχω πετύχει τα οφείλω σε αυτούς.

Τους συνεργάτες, τους υποψηφίους του συνδυασμού μας και, κυρίως, όλους εσάς, τους συμπολίτες μου. Γιατί, μαζί έχουμε πετύχει πολλά και στο μέλλον θα πετύχουμε ακόμη υψηλότερους στόχους.».

Υστερόγραφο ή αντί αποχαιρετισμού:

Ως υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Συνδυασμού "Πέλλα Μπροστά" έχω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω από καρδιάς

για την αμέριστη συμπαράσταση και προβολή που δείξατε προς τον συνδυασμό και την αγαστή συνεργασία που είχαμε τα πέντε χρόνια.

Χωρίς την πολύτιμη συνεργασίας σας δεν θα μπορούσαμε να έχουμε βήμα και να προβάλλουμε τις θέσεις μας.

Εις το επανιδείν

Με εκτίμηση

  Δημήτριος Ν. Τσουφλίδης

Δημοσιογράφος - Μέλος της ΕΔΗΠΗΤ

Κινητό: +306945383938

facebook.com/krvrisi

gr.linkedin.com/in/tsouflidis

06/7/2023