ΠΑΤΑΞΟΝ ΜΕΝ ΔΙΑΒΑΣΟΝ ΔΕ... Νο 4 (05/7/2021)

2021-07-05

Συνεχίζουμε, ύστερα από την μεγάλη απήχηση που είχαν οι προηγούμενες αναρτήσεις μας με τον ανωτέρω τίτλο (ΔΕΣ και Ε Δ Ω), παρουσιάζοντάς σας σήμερα τη στήλη Νο 4..

''ΠΑΤΑΞΟΝ ΜΕΝ,ΔΙΑΒΑΣΟΝ ΔΕ'' Νο 4 λοιπόν, και καλή σας ανάγνωση...

1.-ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΟ ΚΙΝΟ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΕ 7.500,00 ΕΥΡΩ!! (ΦΩΤΟ)

Ένα ικανοποιητικό ποσό και ειδικότερα το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 7.516,00 ευρώ, ενθυλάκωσε παίκτης του ΚΙΝΟ σε μία από τις κληρώσεις της Τρίτης 29/6, σε πρακτορείο ΟΠΑΠ της Αριδαίας, προβλέποντας σωστά τους κληρωθέντες αριθμούς.

Να ευχηθούμε στο φίλο μας σε καλή μεριά και πάντα τέτοια...

2.-ΣΚΥΔΡΑ: ''ΠΑΡΤΙ'' ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία εικόνα που δεν τιμά τον Δήμο, την Δημοτική Αρχή αλλά και τους κατοίκους της πόλης, αντίκριζαν οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες της Σκύδρας.

Συγκεκριμένα, στον νέο χώρο που ορίσθηκε για τη συγκέντρωση των απορριμμάτων πλησίον των αποθηκών της Ένωσης (ΔΕΣ και ΕΔΩ), υπήρχε μεγάλη συσσώρευση κάθε είδους απορριμμάτων...

... με αποτέλεσμα και λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, δημιουργήθηκε μία απαράδεκτη εικόνα, τόσο οπτικά όσο και λόγω της έντονης δυσοσμίας, ενώ άγνωστοι κατέστρεψαν και το προστατευτικό ξύλινο πλαίσιο.

Μπορεί να ήταν ημέρα Κυριακή, αλλά θα μπορούσαν κάλλιστα και λόγω της ζέστης να είχαν απομακρυνθεί έγκαιρα από το χώρο!!

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο...

3.-ΕΔΕΣΣΑ: ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ ΕΚΚΛΗΣΙΟΧΩΡΙΟΥ-ΠΕΛΛΑΣ!! (ΦΩΤΟ)

Πόσες φορές άραγε οι αρμόδιοι να έχουν διέλθει από το παρακάτω σημείο, και δεν διαπίστωσαν την πεσμένη στο έδαφος πινακίδα, ώστε να ενημερώσουν αρμοδίως για την αποκατάστασή της!!

Αναφερόμαστε στην τοπωνυμιακή πινακίδα της τροχαίας που για περισσότερο από πέντε χρόνια βρίσκεται και... αναπαύεται στο έδαφος στο τέλος της τ.κ Εκκλησιοχωρίου-Πέλλας, στην ε.ο Έδεσσας-Αριδαίας, στο ρεύμα που οδηγεί στην Αλμωπία.

Αξίζει δε να επισημάνουμε ότι για το θέμα αυτό έχει προβεί κατά το παρελθόν σε αναρτήσεις και η ιστοσελίδα μας, χωρίς δυστυχώς να έχει αποκατασταθεί η πινακίδα, τη στιγμή μάλιστα που η παραπάνω τοπική κοινότητα έχει αλλάξει πρόσφατα ονοματοδοσία, καθόσον μετονομάσθηκε από ''ΚΛΕΙΣΟΧΩΡΙ'' σε ''ΕΚΚΛΗΣΙΟΧΩΡΙΟ'' και έχει αντικατασταθεί μόνο η πινακίδα που βρίσκεται στην αρχή του χωριού.

Ας ελπίσουμε οι αρμόδιοι να πράξουν το αυτονόητο!!

4.-ΑΡΙΔΑΙΑ: ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!! (ΦΩΤΟ)

Και όμως, υπάρχουν και αυτοί οι συμπολίτες μας οι οποίοι δεν έχουν εργασία, ψάχνοντας και χρησιμοποιώντας κάθε πρόσφορο τρόπο ώστε να κάνουν γνωστή την ανάγκη τους για αναζήτηση δουλειάς.

Όπως θα δείτε και στην φώτο ο φίλος συμπολίτης μας, νεαρός σε ηλικία, έχει αναρτήσει σχετικές ανακοινώσεις σε διάφορα σημεία της Αριδαίας όπου κάνει γνωστή την ανάγκη του για μεροκάματο και όχι σαν κάποιους άλλους που προτιμούν να ζουν με τα Κ.Ε.Α κλπ επιδόματα της πολιτείας!!

5.- ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ !! (ΦΩΤΟ)

Τα παράπονα των επισκεπτών της Λουτρόπολης Αλμωπίας δέχθηκε η ιστοσελίδα μας κατά την επίσκεψή μας το Σάββατο 03/7/2021 στον χώρο, τόσο από Έλληνες όσο και από ξένους επισκέπτες για το γεγονός ότι το Μουσείο στην Λουτρόπολη εξακολουθεί να παραμένει κλειστό.

Μήπως θα πρέπει η Διοίκηση να ανοίξει και πάλι τις πόρτες του Μουσείου για τους επισκέπτες, τώρα μάλιστα που η κίνηση των επισκεπτών ανεβαίνει μέρα με την ημέρα, τουλάχιστον τα Σ/Κ και αργίες; 

6.-ΑΡΙΔΑΙΑ: ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΦΑΓΑΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΣ!! (ΦΩΤΟ)

Πανέτοιμα ήταν τα καταστήματα εστίασης το Σ/Κ στην ευρύτερη περιοχή της Λουτρόπολης Αλμωπίας για να υποδεχθούν τους εγχώριους και μη επισκέπτες καλοφαγάδες, προκειμένου γευτούν τα πεντανόστιμα ψητά και σούβλες.

Για το σκοπό αυτό λοιπόν, μαγνήτες αποτελούσαν οι σούβλες που υπάρχουν κατά μήκος της οδού εντός της τ.κ Λουτρακίου-Πέλλας, που ήταν γεμάτες από κοκορέτσια, κοντοσούβλια, αρνιά, κατσίκια και κάθε είδους λαχταριστά κρεατικά ερεθίζοντας τον ουρανίσκο με τις ευωδίες που εκπέμπουν, κάνοντας και τον πιο δύσπιστο να δοκιμάσει ένα από τα καλύτερα λουκούλλεια και ξεχωριστά γεύματα της περιοχής. 

05-7-2021/11:35