ΠΑΤΑΞΟΝ ΜΕΝ, ΔΙΑΒΑΣΟΝ ΔΕ… (Νο 3) (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2021-06-26

Συνεχίζουμε, ύστερα από την μεγάλη απήχηση που είχαν οι προηγούμενες αναρτήσεις μας με τον ανωτέρω τίτλο (ΔΕΣ και  Ε Δ Ω), παρουσιάζοντάς σας σήμερα τη στήλη Νο 3. 

''ΠΑΤΑΞΟΝ ΜΕΝ,ΔΙΑΒΑΣΟΝ ΔΕ'' Νο 3 λοιπόν, και καλή σας ανάγνωση...

1.-ΑΡΙΔΑΙΑ: ΟΙ... ΤΥΧΕΡΟΙ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ!! (ΦΩΤΟ)

Χαράς ευαγγέλια, εκτός από τα καταστήματα εστίασης κλπ καφέ στην Αλμωπία και οι μικροπωλητές τοπικών προϊόντων της περιοχής που δραστηριοποιούνται στα φανάρια της τ.κ Αψάλου-Πέλλας, στον ομώνυμο κόμβο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Αρκετοί επισκέπτες στην Λουτρόπολη και γενικότερα στην περιοχή, κατά την αναχώρησή τους τη Δευτέρα με λεωφορεία και Ι.Χ Αυτοκίνητα, σταματούσαν στο παραπάνω σημείο για να προμηθευτούν κάθε είδους τοπικά προϊόντα προς ικανοποίηση των παραγωγών-μικροπωλητών.

Χαρακτηριστική η σκηνή που απεικονίζει η παρακάτω φώτο, όπου οι επιβάτες των λεωφορείων και ΙΧΕ αυτοκίνητων αναμένουν τη σειρά τους για την προμήθεια προϊόντων...

2.-BOYTHMATA ME TON ΚΑΦΕ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ... ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ!! (ΦΩΤΟ)

Μάλλον εύστοχη και λογική η διαπίστωση-παρατήρηση αναγνώστη της ιστοσελίδας μας, ο οποίος πίνοντας πριν μερικές ημέρες τον καφέ του σε γνωστό καφέ της πρωτεύουσας της Πέλλας, παρατήρησε ότι τα συνοδευτικά με τον καφέ βουτήματα (μπισκοτάκια) δεν ήταν μέσα σε αεροστεγή συσκευασία, αλλά... γυμνά, τα οποία σε περίπτωση που δεν τα καταναλώσει ο πελάτης, φυσικά και δεν θα πεταχτούν αλλά θα σερβιριστούν στον επόμενο πελάτη και ούτω καθεξής.

Συπληρώνοντας μάλιστα τα λεγόμενά του, ανέφερε ότι είναι πολύ πιθανό, τα... γυμνά βουτήματα να τα έπιασαν και με τα χέρια τους οι προηγούμενοι πελάτες, με ότι αυτό συνεπάγεται για την καθαριότητα, την υγιεινή και τυχόν μετάδοση κάποιων μικροβίων κλπ!!

3.-ΑΡΙΔΑΙΑ: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΡΕΦΙ ΟΕΟ!!(ΦΩΤΟ)

Θέλοντας μάλλον να τρολάρει κάποιους αυτοδιοικητικούς, παρατηρητικός αναγνώστης της ιστοσελίδας μας, διαπίστωσε ότι στις πληροφοριακές- τοπωνυμιακές πινακίδες που υπάρχουν στο 1ο χιλ. της επαρχιακής οδού Αριδαίας-Προμάχων (διασταύρωση Δωροθέας), οι οποίες ενημερώνουν σχετικά τους ξένους επισκέπτες της περιοχής, απουσιάζει η τοπική κοινότητα Γαρεφείου-Πέλλας από την οποία μάλιστα κατάγονται ο πρώην Δήμαρχος και πρώην Αντιδήμαρχός!!

Αναρωτιέται μάλιστα γιατί τόσα χρόνια που ήταν στο τιμόνι του Δήμου Αλμωπίας, δεν πρόσθεσαν και την πινακίδα που οδηγεί στο Δημαρχοχώρι!!

4.-ΑΡΙΔΑΙΑ: ''ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ'' ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΛΩΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ!! (ΦΩΤΟ)

Δεν γνωρίζουμε εάν είναι επικίνδυνο ή μη να κρέμεται στον αέρα ένα καλώδιο της ΔΕΗ από την κολώνα και να καταλήγει στο έδαφος!!, και μάλιστα πλησίον σε Σχολείο, αλλά όπως μας κατήγγειλαν κάτοικοι της Αριδαίας δεν είναι και ότι το καλύτερο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα όσα μας κατήγγειλαν, στην Δυτική περιφερειακή οδό, πλησίον του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας (Ξενιτίδειο), εδώ και αρκετό καιρό κρέμεται από κολώνα της ΔΕΗ ένα καλώδιο το οποίο καταλήγει στο έδαφος και ακουμπά και στο οδόστρωμα, όπως βλέπετε και στην παραπάνω φώτο.

Δε γνωρίζουμε εάν έχει ρεύμα ή όχι, αλλά καλό θα είναι να αφαιρεθεί, καθόσον από το σημείο διέρχονται αρκετοί περιπατητές αλλά και μικρά παιδιά από το απέναντι Σχολείο.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο...

5.- ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΦΡΟΥΤΑ ΒΓΑΖΕΙ... ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα βλέμματα των περαστικών τραβά η εικόνα που αντικρίζουν όσοι περνούν από το πρώτο Νηπιαγωγείο Αριδαίας, πλησίον του χώρου ''ΔΑΣΑΚΙ'', βλέποντας το δένδρο που υπάρχει στον αύλειο χώρο του Σχολείου, αντί για καρπούς να έχει ζωγραφιές.

Πρόκειται προφανώς για μία έξυπνη ιδέα της εκπαιδευτικού που παρότρυνε τα πιτσιρίκια να ζωγραφίσουν διάφορες εικόνες και να τα αναρτήσουν στο δένδρο, καμαρώνοντας για το έργο τους.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο...

6.-ΑΡΙΔΑΙΑ: Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΚΑΙ Η ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ!!

Τον γνωστό Γιωργάκη της Αριδαίας συναντήσαμε στην Λουτρόπολη Αλμωπίας, ο οποίος διένειμε ενημερωτικά φυλλάδια στους επισκέπτες, υποσχόμενος καλό φαγητό μέσα σε εξαιρετικό περιβάλλον σε γνωστό κατάστημα εστίασης της τ.κ Λουτρακίου-Πέλλας...

... λέγοντας μάλιστα υπό τύπου αστειότητας ότι ''Θα φάτε θα πιείτε και αν δεν ικανοποιηθείτε δεν πληρώνετε'', προκαλώντας τα γέλια και εισπράττοντας τα ευμενή σχόλια των επισκεπτών για την εφευρετικότητά του!!

26-6-2021/14:02