ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ: ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ;

2022-11-26

ΣΧΟΛΙΑ 4

Έναν περίπου χρόνο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και την ετυμηγορία του λαού της Αλμωπίας για την εκλογή της νέας Δημοτικής Αρχής, η ιστοσελίδα μας ifonitispellas.gr, θα προσπαθήσει να σκιαγραφίσει το πολιτικό προφίλ σε συνδυασμό με την εν γένει πολιτική συμπεριφορά των τεσσάρων -μέχρι στιγμής- υποψηφίων Δημάρχων του Δήμου Αλμωπίας, αμερόληπτα και αντικειμενικά και με βάση την πορεία τους, τόσο εντός της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και εκτός και γενικότερα μέσα στην κοινωνία της Αλμωπίας.

Έτσι λοιπόν μετά τον Μπάτση Χρήστο και Μπίνο Δημήτρη, ας δούμε το πολιτικό προφίλ κλπ στοιχεία του έτερου μνηστήρα του Δήμου Αλμωπίας, Παρούτογλου Νίκου.

ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ: ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ;

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα το τελευταίο διάστημα στην πιάτσα της Αριδαίας, είναι ο έτερος των υποψηφίων του Δημαρχιακού θώκου του Δήμου Αλμωπίας, ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού ''ΑΛΜΩΠΙΑ ΨΗΛΑ'', Παρούτογλου Νίκος.

Θεωρούμε ότι πρόκειται για έναν φιλόδοξο πολιτικά νέο επαγγελματία της Αλμωπίας, ο οποίος για αρκετά χρόνια βρίσκεται στην πολιτική αρένα της τοπικής αυτοδιοίκησης, ως επικεφαλής του συνδυασμού ''Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΨΗΛΑ'' και ως Δημοτικός Σύμβουλος, ως Αντιδήμαρχος, αλλά και σε θέσεις ευθύνης των Νομικών προσώπων του Δήμου Αλμωπίας, αποκομίζοντας εμπειρίες στον πρώτο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και της κεντρικής πολιτικής σκηνής, αφού δοκίμασε, ανεπιτυχώς δυστυχώς την τύχη του και στις Βουλευτικές εκλογές.

Τις προηγούμενες εκλογές λοιπόν, αφού απογαλακτίσθηκε πολιτικά από τον συνδυασμό του Πασόη Δημήτρη, αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να διεκδικήσει τον Δημαρχιακό θώκο του Δήμου Αλμωπίας, όπου κατά γενική ομολογία, σεμνά και ταπεινά και χωρίς ίχνος αλλαζονείας, έκανε έναν τίμιο και ειλικρινή αγώνα, παρουσιάζοντας καινοτόμες ιδέες όσον αφορά τον τρόπο διοίκησης του Δήμου...

... πλαισιώνοντας το ψηφοδέλτιό του με αρκετούς νέους αλλά και έμπειρους υποψηφίους συμβούλους, κερδίζοντας μετά το debate, εντυπώσεις και πόντους στη συνείδηση των ψηφοφόρων της Αλμωπίας, ενώ το βράδυ των εκλογών, σεβόμενος την ετυμηγορία του εκλογικού σώματος της Αλμωπίας, τον οποίο κατέταξε τέταρτη δύναμη, έδειξε πολιτικό πολιτισμό πηγαίνοντας να συγχαρεί τους δύο μονομάχους της επόμενης Κυριακής.

Όσον αφορά το διάστημα που συνεργάστηκε με τον νυν Δήμαρχο Αλμωπίας, οι... αντίπαλοί του, του καταλογίζουν ευθύνες στον τρόπο διοίκησης αλλά και ότι εμμέσως πλην σαφώς στήριξε σε πολλές περιπτώσεις τις αποφάσεις Μπάτση, ακόμη και όταν λύθηκε η συνεργασία τους, ενώ ζητούν να πληροφορηθούν και τους πραγματικούς λόγους του... διαζυγίου που τον οδήγησαν στη λύση της συνεργασίας του με τη διοίκηση Μπάτση. 

Μάλιστα κάποιοι προχωρούν ακόμη περισσότερο και μιλούν για άτυπη συμφωνία μεταξύ των δύο ανδρών (Μπάτση και Παρούτογλου) με αντάλλαγμα την ενδεχόμενη αλληλοϋποστήριξη τους σε περίπτωση που κάποιος εκ των δύο βρεθεί στον αυτοδιοικητικό στίβο της δεύτερης Κυριακής. Σε περίπτωση δε που βρεθούν αντίπαλοι οι δυο τους, εκεί ο καθείς, πιθανώς, θα τραβήξει το δρόμο του.

Ερωτηματικό προκαλεί η υποψηφιότητα του Προκοπίδη Ευάγγελου και αυτό γιατί επειδή και οι δύο προέρχονται από τον ίδιο πολιτικό-κομματικό χώρο, αποτελέσει ανάχωμα στην ροή των ψηφοφόρων προς τον Παρούτογλου από τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, καθώς και οι δύο θα προσπαθήσουν να αλιεύσουν ψήφους από την ίδια δεξαμενή ψηφοφόρων, αν και αυτό στις αυτοδιοικητικές εκλογές, η πρακτική δείχνει ότι μικρό ρόλο παίζει!!

Είναι βέβαιο ότι στις προσεχείς εκλογές, αν κινηθεί στους ίδιους ρυθμούς,  και  δεδομένων των εμπειριών που αποκόμισε από την θητεία του στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και των πολιτικών-αυτοδιοικητικών γενικά συγκυριών (Εθνικές εκλογές κλπ), θέτει τα θεμέλια και τις βάσεις για διεκδίκηση του Δήμου, έχοντας σοβαρό και μεστό λόγο και προτάσεις, ενώ σίγουρα θα παίξει ρόλο και η στελέχωση του συνδυασμού του, που από ότι κυκλοφορεί στην πιάτσα βρίσκεται μάλλον σε καλό δρόμο. 

26/11/2022

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-11-27 13:50

Μήνυμα: Μάλλον ΟΧΙ από την φωτογραφία φαίνεται που μας έχει γραμμένους.....

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία:

2022-11-27 19:14

Μήνυμα: Πω πω φυσιογνωμιστης από την φωτογραφία καταλαβε ο άλλος έχει τόσο έξυπνους στην αλμωπια γιατί δεν βγαίνει μπροστά

ΣΧΟΛΙΟ 3

Ημερομηνία:

2022-11-27 20:25

Μήνυμα: ΝΙΚΟ ΠΡΟΧΩΡΑ. ΕΙΣΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ

ΣΧΟΛΙΟ 4

Ημερομηνία:

2022-11-27 21:04

Μήνυμα: ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ? ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΟΠΙΔΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΖΑΜΠΑΣ ΨΗΦΟΣ ΔΗΛΑΔΗ