ΣΚΥΔΡΑ: ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ!!

2021-12-08

Εκτός από τα όσα ενδιαφέροντα ειπώθηκαν στη χθεσινή (Τρίτη 07/12/2021) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας, με τηλεδιάσκεψη και για τα οποία ενημερωθήκατε από την ιστοσελίδα μας  (ΔΕΙΤΕ   Ε  Δ  Ω     Ε  Δ  Ω    και   Ε   Δ  Ω ) διαβάστε και μερικά από τα παραλειπόμενα, αλλά ενδιαφέροντα που έλαβαν χώρα στην παραπάνω συνεδρίαση:

1.-Τα παράπονά τους εξέφρασαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Γάτσου Γεωργία και Πορτοκαλίδης Χάρης για την ώρα συνεδριάσεων των Δημοτικών Συμβουλίων που γίνονται πάντα μεσημβρινές ώρες και συνήθως 14.00 ώρα, ζητώντας να πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες, για να μπορούν να παρευρίσκονται σ΄αυτά όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι. Απαντώντας ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδρεάδης Στάθης, είπε μάλλον δηκτικά ότι, ''ότι ώρα και να γίνονται αυτά, αυτοί που απουσιάζουν συστηματικά, πάντα θα απουσιάζουν''!!. Μάλλον έχει δίκιο...

2.-Τις ευχές για περαστικά και γρήγορη ανάρρωση έλαβε από το Σώμα, Δημοτικός Σύμβουλος της συμπολίτευσης ο οποίος... χτυπήθηκε από τον Κορονό-ιο, και αναρρώνει στην οικία του, λαμβάνοντας τη σχετική αγωγή σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών. Περαστικά και από εμάς

3.-Τα εύσημα έλαβε ο Πρόεδρος της τ.κ Άρσενίου-Πέλλας Γαλόπουλος Δημήτρης, τόσο από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδρεάδη Στάθη, όσο και από τη Δήμαρχο Σκύδρας, για τη συνεχή παρουσία του στις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων, εν αντιθέσει με τους υπολοίπους που δεν παρευρίσκονται.

4.- Παρατήρηση στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και γιατρό!! Ανδρεάδη Στάθη έκανε η δημοτική Σύμβουλος Παπαδοπούλου Μάγδα, ο οποίος αν και βρισκόταν στο ίδιο γραφείο με άλλα άτομα δεν φορούσε μάσκα όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα!!

5.- ''Λαϊκιστή'' αποκάλεσε τον δημοτικό σύμβουλο Σουμελίδη Γιάννη ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδρεάδης Στάθης, όταν κατά τη συζήτηση του 6ου θέματος, ζήτησε να αλλάξει η Νομοθεσία σχετικά με τα τέλη καθαριότητας που επιβάλλονται στους δημότες, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έντονος διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών.

6.- Εκτός από το θέμα των συσσιτίων που συμφώνησε η Δήμαρχος Σκύδρας με την πρόταση του Πορτοκαλίδη Χάρη (ΔΕΣ και ΕΔΩ), σε μία ακόμη πρότασή του, συμφώνησε η Δήμαρχος Σκύδρας, όταν κατά τη συζήτηση του 11ου θέματος που αφορούσε ''Οικονομική ενίσχυση του αθλητικού συλλόγου ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ'', πρότεινε, αφενός, το παραπάνω σωματείο επειδή έλαβε μέσα στο χρόνο, ποσό από τον Δήμο πάνω από 25.000,00 ευρώ, να καταθέσει έναν απολογισμό εξόδων αυτών των χρημάτων, αφετέρου, να βοηθηθούν ανάλογα και οι άλλοι αθλητικοί σύλλογοι του Δήμου. Με την πρόταση αυτή συντάχθηκε και η Δήμαρχος Σκύδρας.

7.-Μάλλον ικανοποιημένος εμφανίσθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Σκύδρας Δημητριάδης Νίκος από τα ποσοστά αποζημιώσεων των αγροτικών προϊόντων που ανακοινώθηκαν πρόσφατα στην περιοχή του. Ειδικότερα, σε σχετική μεταξύ τους στιχομυθία και σε ερώτηση κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας την Τρίτη 07/12/2021, αν δηλαδή οι αγρότες είναι ικανοποιημένοι από τα ποσοστά που πήραν για τις ζημιές στα προϊόντα τους, απάντησε ότι μάλλον είναι καλά τα ποσοστά και οι αγρότες ικανοποιημένοι από αυτά.

08-12-2021/20:12