ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΓΔΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΚΥΔΡΑΣ: ‘’ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ’’!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-12-07

ΣΧΟΛΙΟ 1

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ: ''ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΜΟΥ!!-ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΥΛΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ''!!

Η εκμετάλλευση του Λατομείου στον Δήμο Σκύδρας και οι οφειλές κλπ υποχρεώσεις του εκμεταλλευτή του, προς τον Δήμο Σκύδρας, έλαβαν τη μερίδα του λέοντος κατά την σημερινή Τρίτη 07/12/2021 διαδικτυακή Ειδική μεσημβρινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σκύδρας, με θέμα ''Έγκριση Ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσεως οικ. έτους 2020 και Απολογισμού Εσόδων - Εξόδων οικ. έτους 2020 Δήμου Σκύδρας''.

Αρχικά τον λόγο έλαβε ο ορκωτός λογιστής παραθέτοντας τα οικονομικά κλπ στοιχεία, ενώ η Δημοτική Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης Παπαδοπούλου Μάγδα, ζήτησε από την Δήμαρχο Σκύδρας, κάποια στοιχεία αναφορικά με την έκβαση των δικαστικών αποφάσεων που αφορούν το παραπάνω θέμα του λατομείου και σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα πρέπει να ειπωθούν αλήθειες.

Απαντώντας σχετικά η Δήμαρχος Ιγνατιάδου Κατερίνα, αφού ομολόγησε ότι ''ξέχασε'' να αναφερθεί στο θέμα!!, αναφέρθηκε τελικά σ΄ αυτό, ενώ ακολούθησε και διάλογος μεταξύ της Δημάρχου και της Παπαδοπούλου Μάγδας, η οποία μάλιστα κατήγγειλε ότι κάποιος την κλείνει το μικρόφωνο!! ενώ προσπαθούσε να μιλήσει!!, ενώ στη συζήτηση παρενέβη και ο Δημοτικός Σύμβουλος Πορτοκαλίδης Χάρης.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο. ..

07-12-2021/18:37

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-12-07 20:58

Μήνυμα:

ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΣΚΟΥΡΑ ΜΑΛΛΟΝ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ.....