ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ: ‘’ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΝΤΑΡΑ’’!!-ΜΠΑΤΣΗΣ: ‘’ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ’’!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-07-29

Ρεπορτάζ By Sakis

Δύο ερωτήματα του επικεφαλής του συνδυασμού ''ΑΛΜΩΠΙΑ ΨΗΛΑ'', μέλους της Οικονομικής επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας και υποψήφιου Δημάρχου Παρούτογλου Νίκου κατά τη σημερινή Παρασκευή 29/7/2022 πρωινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας, έγινε η αφορμή για να ξεσπάσει η μάλλον υποβόσκουσα αντιπαράθεση μεταξύ των δύο πάλαι ποτέ συνεργατών στην Διοίκηση του Δήμου, Μπάτση Χρήστου και Παρούτογλου Νίκου.

Ειδικότερα, πριν τη συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και αφού συζητήθηκαν τα τρία έκτακτα, με την παρουσία των μελών της συμπολίτευσης και του Παρούτογλου Νίκου, καθόσον απουσίαζαν οι Χατζηδημητρίου Σάκης (δικαιολογημένα όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της επιτροπής) και ο Μπίνος Δημήτρης...

... ο Παρούτογλου Νίκος έθεσε δύο ερωτήματα προς τον Πρόεδρο και Δήμαρχο Αλμωπίας, αναφορικά με τον χρόνο υλοποίησης του δρόμου που θα συνδέει την Αλμωπία με το Χ/Κ Βόρας, αλλά και την πορεία υλοποίησης του βιολογικού έργου της Αριδαίας, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έντονος διάλογος μεταξύ των μελών.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος κατηγόρησε την αντιπολίτευση καθόσον το πρώτο ερώτημα για τον δρόμο στο Χ/Κ κέντρο ήταν στα προς συζήτηση θέματα της συνεδρίασης η οποία αναβλήθηκε την 25/7/2022 λόγω μη απαρτίας (ΔΕΣ και ΕΔΩ), ενώ έψεξε τον Παρούτογλου ότι όλα αυτά τα κάνει για το θεαθήναι.

Στην κουβέντα ενεπλάκη και ο Αντιδήμαρχος Κετικίδης Γιάννης, όπου ακολούθησε έντονος διάλογος, και ακούσθηκαν μεταξύ άλλων και εκφράσεις όπως ''Τα κάνατε μαντάρα'', ''Ο Αντιδήμαρχος δίνει δείγματα γραφής'', ''Έχεις γίνει κατά φαντασία Δήμαρχος'' κλπ.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τους διαλόγους που έλαβαν χώρα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας, ενώ σε επόμενη ανάρτησή μας δείτε τα έργα που ψηφίσθηκαν ομόφωνα και αφορούν την υλοποίηση τους στην Αλμωπία.   

29/7/2022