ΣΟΚ: ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟ ΜΕ ΔΡΑΣΤΗ... ΘΕΡΜΟΑΙΜΟ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ!!

2022-10-27

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η νέα υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος ενός ανήλικου αγοριού, από ταγματάρχη του Στρατού Ξηράς, ο οποίος συνελήφθη.

Το 16χρονο αγόρι βρισκόταν μέσα στο λεωφορείο σε περιοχή του Χολαργού, όταν ο ένστολος ξεκίνησε να του μιλάει και να τον παρενοχλεί, ενώ δεν δίστασε να τους δείξει από το κινητό του φωτογραφίες στις οποίες ο ίδιος ήταν γυμνός!

Τρομαγμένο το αγόρι κατέβηκε από το λεωφορείο και κατευθύνθηκε προς τον χώρο όπου προπονείται στο άθλημα της πυγμαχίας. Ο εφιάλτης του όμως δεν τελείωσε εκεί. Ο διαστρεμμένος ταγματάρχης τον ακολούθησε και αφού τον πλησίασε, άρχισε να λέει στον ανήλικο χυδαίες εκφράσεις, σύμφωνα με το ρεπορτάζ

Ταγματάρχης: Θέλω να κάνουμε σεξ

16χρονος: Τί λες μωρέ... Φύγε από εδώ... Είμαι 16 ετών.

Ταγματάρχης: Και τι μ΄ αυτό... Δεν πειράζει.

Όπως κατήγγειλε ο 16χρονος, παρά την άρνηση και την ενόχληση που έδειξε, ο 38χρονος εξακολουθούσε να τον παρενοχλεί και προσπάθησε να τον θωπεύσει. Το ανήλικο αγόρι αντέδρασε έντονα και τον έσπρωξε για να τον απομακρύνει.

Στη συνέχεια ο ταγματάρχης άρχισε να τρέχει, με τον 16χρονο να τον κυνηγάει. Αφού κατάφερε να τον ακινητοποιήσει, ο θρασύδειλος ένστολος άρχισε να φωνάζει σε βοήθεια. Ο 16χρονος είπε στους πολίτες που συγκεντρώθηκαν στο σημείο από την ένταση, τι είχε συμβεί και αμέσως ειδοποιήθηκε η Άμεση Δράση.

27/10/2022