ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: ‘’Ο ΥΠΟ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ’’(ΒΙΝΤΕΟ)

2021-11-30

Περατώθηκε πριν λίγο, σήμερα Τρίτη 30/11/2021 η προγραμματισμένη διαδικτυακή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας, κατά την οποία συζητήθηκαν τα 35 θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Απών από τη συνεδρίαση, το σύνηθες πλέον μέλος, κάτι που μάλλον θα πρέπει να ανησυχήσει και να προβληματίσει, τόσο τον Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής, όσο και τα υπόλοιπα μέλη, αλλά και τον επικεφαλή του συνδυασμού στον οποίο ανήκει, για ευνόητους λόγους!!

Πριν τη συζήτηση των θεμάτων, το λόγο ζήτησαν και έλαβαν οι Μπίνος Δημήτρης και Χατζηδημητρίου Σάκης, οι οποίοι αναφέρθηκαν, ο μεν πρώτος για το θέμα που απασχόλησε στην πρωινή διά περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου...

... σχετικά με τις μεταβολές σχολικών μονάδων στην Πρωτοβάθμια & Δευτεροβάθμια Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2022-2023, αλλά και πόσες αιτήσεις υποβλήθηκαν για την προκηρυχθείσα θέση Δημοσιογράφου στον Δήμο Αλμωπίας...

... ενώ ο δεύτερος σε θέματα καθημερινότητας του πολίτη, αναφορικά με την κατάσταση των οδών και του πεζόδρομου της πόλης (λακκούβες κλπ), τον φωτισμό κλπ θέματα, που πρόσφατα ανέδειξε και η ιστοσελίδα μας (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Δείτε τις ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις των δύο παραπάνω μελών αλλά και τις απαντήσεις που έδωσε ο Πρόεδρος και Δήμαρχος Αλμωπίας Μπάτσης Χρήστος.

30-11-2021/16:20