ΑΡΙΔΑΙΑ: Η ΠΟΛΗ ΟΠΟΥ ΟΙ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΚΑΝΟΥΝ.. ΠΑΡΤΙ!! (ΦΩΤΟ)

2021-11-28

Επιεικώς απαράδεκτη χαρακτηρίζεται από το σύνολο σχεδόν των κατοίκων της Αριδαίας, και γενικότερα της Αλμωπίας, αλλά και από τους επισκέπτες που τυγχάνει να επισκεφθούν την πόλη της Αριδαίας, η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το οδικό δίκτυο στον εσωτερικό ιστό της πόλης, και όχι μόνο!!

Λακκούβες... παγίδες, μπαλώματα, καθιζήσεις κλπ κακοτεχνίες στο οδόστρωμα, αλλά και άλλα προβλήματα που υπάρχουν σε πολλά σημεία της πόλης και ειδικότερα στην πιο κεντρική οδό της πόλης, στον πεζόδρομο (οδό Κύπρου), και στον κόμβο στην έξοδο της πόλης προς τη Δυτική Αλμωπία, δημιουργώντας παγίδες για τους εποχούμενους οδηγούς με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των ιδίων αλλά και των οχημάτων τους.

Πρόσφατα μάλιστα, λόγω εργασιών στο οδόστρωμα από την ΔΕΥΑ, οι λακκούβες που δημιουργήθηκαν σ΄  αυτό, κάποιες από αυτές καλύφθηκαν με τσιμέντο!!, ενώ κάποιες άλλες εγκαταλείφθηκαν στη τύχη τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η μεγάλη λακκούβα που υπάρχει επί της οδού Αγ. Νικάνδρου στην έξοδο προς τη Λουτρόπολη της περιοχής (Φώτο).

Το πρόβλημα μάλιστα γίνεται εντονότερο κατά τη διάρκεια βροχοπτώσεων όπου τα λιμνάζοντα ύδατα... κρύβουν τις λακκούβες με αποτέλεσμα ενίοτε και όσοι δεν γνωρίζουν την περιοχή, τις βίαιες πτώσεις των οχημάτων τους σ΄ αυτές, προκαλώντας ζημιές στα οχήματα και ζητώντας αποζημιώσεις από τον Δήμο, τις οποίες καταβάλλει εν τέλει ο κάτοικος της Αλμωπίας και όχι ο αρμόδιος και υπεύθυνος για το θέμα Δήμαρχος, ή Αντιδήμαρχος κλπ αρμόδιοι.

Τα παράπονα και οι διαμαρτυρίες των κατοίκων κλπ χρηστών της οδού πολλά στην ιστοσελίδα μας, τα οποία ύστερα από παράκλησή τους τα μεταφέρουμε στη Δημοτική Αρχή προκειμένου αυτή πράξει τα αυτονόητα!! 

28/11/2021