ΜΠΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: ''ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΑΛΛΩΝ-ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΟΥ-ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΓΛΑΣΤΡΕΣ  ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ'' !!

2023-12-22

ΣΧΟΛΙΑ 3

Πολύ κουβέντα και αρκετός χρόνος αναλώθηκε, κατά τη χθεσινή (Πέμπτη 21/12/2023) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Λουτρόπολης Αλμωπίας, κατά την οποία συμμετείχαν αρχικά και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αλμωπίας και ο νέος Πρόεδρος της Λουτρόπολης Αλμωπίας, Παρούτογλου Νίκος και Τζέκος Πέτρος, αντίστοιχα...

... οι οποίοι στη συνέχεια και αποχώρησαν, (ΔΕΣ και ΕΔΩ), κατά τη συζήτηση του τρίτου θέματος, που αφορούσε εξέταση της αίτησης της Κ/Ξ Λεπίτκα Θ-Κώτσου Γ., που εκμεταλλευόταν το αναψυκτήριο, αναφορικά με απαίτηση τους από την επιχείρηση και ειδικότερα:

Είχε συμφωνηθεί η επιχείρηση να παρέχει στην Κ/Ξ είδη καθαρισμού ύψους 150,00 ευρώ το μήνα, για το χρονικό διάστημα 2014-2019, για καθαρισμό τουαλετών κλπ κοινόχρηστων χώρων του αναψυκτηρίου, τους οποίους χρησιμοποιούσαν και οι επισκέπτες της πισίνας.

Σύμφωνα με την Κ/Ξ, ζητά από την επιχείρηση, ποσό άνω των 10.000,00 ευρώ για τα χρόνια αυτά, συν την επιστροφή της εγγυητικής την οποία είχαν καταθέσει αρχικά.

Από την άλλη όπως γνωστοποιήθηκε στο συμβούλιο, ότι και η (Κ/Ξ) οφείλει στην επιχείρηση, ποσό για κατανάλωση ρεύματος κλπ.

Κατά τη συζήτηση προτάθηκαν διάφοροι τρόποι ώστε το θέμα να λυθεί είτε με συμψηφισμό, είτε εξωδικαστικά, αφού αφαιρεθούν τα δύο χρόνια που ήταν κλειστή η επιχείρηση λόγω Κορονο-ιού, ενώ πολλάκις ο Πρόεδρος της επιχείρησης και Δήμαρχος Αλμωπίας Μπάτσης Χρήστος, τόνισε με έμφαση και μάλλον εκνευρισμένος, ότι: ''Το θέμα δεν αφορά τη δική μου θητεία, αλλά πληρώνω ''αμαρτίες'' άλλων'', και ''Πως κανείς δεν θα αδικήσει τον ιδρώτα μου, ούτε στα χρόνια αυτά ήμασταν… γλάστρες στην επιχείρηση''!!

Το τι τελικά αποφασίσθηκε δεν είναι γνωστό, καθόσον τόσο η ιστοσελίδα μας όσο και το μέλος Πασόη Μαρία, αποχώρησαν από τη συνεδρίαση καθόσον ανακύκλωναν συνεχώς τα ίδια λόγια-γιατί άραγε- και καθυστερούσαν να λάβουν σχετική απόφαση!!

22/12/2023

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2023-12-22 13:21

Το Όνομά σας: Άγνωστος

Μήνυμα: Ευτυχώς...10 και σήμερα... Ακόμα και στο παρά πέντε ρουσφέτια ρε φίλε...

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία:2023-12-22 13:53

Το Όνομά σας: πέντε

Μήνυμα: ο ένας τα έχει με τον άλλον ενώ ήταν και οι δυο μαζί. Τι είναι αυτό που τους κάνει να μη συνεννοούνται ;;;; ε.... καλά όλοι το ξέρουν. κάποια στιγμή - κάποια εποχή θα μάθει ο κόσμος τι γίνεται. Προς το παρών σιωπή και υπομονή. Όταν βέβαια μάθει, τους ίδιους πάλι θα ψηφίσει. καλά κρασιά

Καλά Χριστούγεννα

ΣΧΟΛΙΟ 3

Ημερομηνία: 2023-12-22 19:08

Το Όνομά σας: Α

Μήνυμα: Άλλαξε κάνα φανελάκι από τον πολύ ιδρώτα