ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ (25/3/2022) ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

2022-03-26

ΣΧΟΛΙΟ 1

Όπως σας έχουμε ενημερώσει με προγενέστερη ανάρτησή μας, εορτάσθηκε στην πόλη της Έδεσσας η επέτειος της 25ης Μαρτίου με την επισημότητα και λαμπρότητα της ημέρας (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Δείτε παρακάτω μερικά από τα ενδιαφέροντα που έλαβαν χώρα στην παρέλαση, επισημαίνοντας ότι όλα κύλησαν τέλεια και σύμφωνα με το πρόγραμμα, κάτι το οποίο φάνηκε εξάλλου στην ικανοποίηση που ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του Δημάρχου Γιάννου Δημήτρη.

1-Παρόντες κατά τη Δοξολογία που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Έδεσσας ήταν εκτός των Οικοδεσποτών Αντιπεριφερειάρχη και Δήμαρχο Έδεσσας Τζαμτζή Ιορδάνη και Γιάννου Δημήτρη , αντίστοιχα, ο Βουλευτής Πέλλας της ΝΔ Καρασμάνης Γιώργος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γκιούρος Φίλιππος, Αντιδήμαρχοι,  μέλη της αντιπολίτευσης, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας και πλήθος πιστών.

2-Παρών και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Έδεσσας Τσεπκεντζής Γιάννης, καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος και εορτάζων Βαγγέλης Θωμάς.

3-Αμέσως μετά τη δοξολογία που τελέστηκε στο Μητροπολιτικό Ναό της Έδεσσας, τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο γνωστός ιστορικός και συγγραφέας Ιωάννη Παπαλαζάρου

4-Παρόντες ως συνήθως και τα απόμαχα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας στον χώρο κατάθεσης Στεφάνων.

5-Την Δοξολογία στον χώρο κατάθεσης Στεφάνων τέλεσε εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Έδεσσας, ο οποίος τον εκπροσώπησε και κατά τη διάρκεια της παρέλασης στην εξέδρα των επισήμων.

6-Μπορεί να είναι αντίπαλοι μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, αυτό όμως δεν τους εμποδίζει να στήσουν πολιτικό και όχι μόνο ... πηγαδάκι εν αναμονή έναρξης της Επιμνημόσυνης Δέησης στον χώρο κατάθεσης Στεφάνων, η Δημοτική Σύμβουλος της πλειοψηφίας Κατσάρα Μαρούλα και οι της αντιπολίτευσης Ρυσάφη Αντώνη και Ξυλουργίδη Αντώνη.

7-Ανήσυχος ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Έδεσσας Γιάννου Δημήτρης, έχοντας και τη σχετική αγωνία και άγχος για την επιτυχία της εκδήλωσης, η οποία όντως στέφθηκε με επιτυχία αφού όλα έγιναν τέλεια, ήταν με το κινητό στο χέρι καθόσον αργοπορούσε να προσέλθει η μπάντα του Δήμου, η οποία όμως εμφανίσθηκε μετά από λίγο, και έτσι ηρέμησε ο Δήμαρχος.

8-Παρόντες στο χώρο κατάθεσης Στεφάνων  και η Αντιπολίτευση του Δήμου Έδεσσας, τιμώντας με την παρουσία της την όλη εκδήλωση.

9-Στεφάνι κατέθεσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, ο Στρατηγός, ο Δήμαρχος Έδεσσας, ο Πρόεδρος της τ.κ Έδεσσας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας, ο Διευθυντής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πέλλας, εκπρόσωποι εκπαιδευτικής κοινότητας και εκπρόσωποι των εν αποστρατεία Ε.Δ και Σ.Α.

10-Εντύπωση προκάλεσε η εμφάνιση της μπάντας του Δήμου Έδεσσας, εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα των κατοίκων της Έδεσσας, η οποία (μπάντα) και συνόδευσε με άσματα όλη την παρέλαση, πολιτικών και Στρατιωτικών τμημάτων.

11-Τα συγχαρητήρια έδωσε ο Δήμαρχος Έδεσσας, όπως και ο Στρατηγός στους έχοντας το γενικό πρόσταγμα της παρέλασης, πολιτικούς και Στρατιωτικούς υπαλλήλους αντίστοιχα.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ...

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-03-26 10:35

Μήνυμα:

Θέλω να σας συγχαρώ για την άψογη παρουσίαση των γεγονότων , πάντα
αντικειμενικά .
Ευχαριστώ για την παρουσία

26/3/2022