''ΜΑΥΡΗ'' ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ!!-ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ...

2021-10-17

''Μαύρη'' ημέρα η σημερινή Κυριακή 17/10/2021 για τα Γιαννιτσά. Ειδικότερα, δύο δυσάρεστα περιστατικά σημάδεψαν τη σημερινή ημέρα. Συγκεκριμένα:

Γυναίκα από τις Αμπελειές βρέθηκε κρεμασμένη σε δέντρο, από κυνηγούς

Θρίλερ με περίεργη υπόθεση 47χρονης γυναίκας, κατοίκου Αμπελειών, η οποία βρέθηκε κρεμασμένη σε δέντρο στους πρόποδες του Πάικου, στην περιοχή της Γραμμόσκας σήμερα Κυριακή 17/10/2021, το πρωί από κυνηγούς.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές που έσπευσαν στο σημείο.

Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πέλλας. Τα πρώτα στοιχεία δεν δείχνουν εγκληματική ενέργεια. Μάλιστα, πληροφορίες κάνουν λόγο για προβλήματα υγείας που ταλαιπωρούσαν τη γυναίκα.

Ατύχημα στην πίστα motocross στα Γιαννιτσά - Σοβαρά χτυπημένα δύο άτομα

Ξέφυγε μοτοσικλετιστής και έπεσε πάνω σε θεατές που εκείνη την ώρα παρακολουθούσαν τους συμμετέχοντες, στην πίστα motocross στην περιοχή Ταλαμπά, στα Γιαννιτσά. Μεταφέρθηκαν σε σοβαρή κατάσταση, με χτυπήματα στο κεφάλι, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο. Ο ένας κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και ο άλλος από την Κατερίνη, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες, κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΜΧ2, σε ένα από τα άλματα της πίστας έφυγε η μοτοσυκλέτα του Κανάκη στον αέρα και έπεσε πάνω στην προστατευτική περίφραξη. Εκεί όμως υπήρχε και μία μεταλλική κολώνα, η οποία έπεσε πάνω σε δύο από τους θεατές με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τους.

Φυσικά ο αγώνας διεκόπη και η διοργάνωση ανακοίνωσε την οριστική ακύρωσή του.

Πηγή: logosPellas.gr