ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!! (ΦΩΤΟ)

2022-08-14

ΣΧΟΛΙΟ 1

Με ικανοποίηση διαπιστώσαμε ότι ακόμη μία επισήμανση της ιστοσελίδας μας ifonitispellas.gr αναφορικά με ελλείψεις κλπ προβλήματα στο χώρο της Λουτρόπολης, τείνει να βρει μάλλον τη λύση του!!

Αναφερόμαστε σε παλαιότερο δημοσίευμά μας, όπου είχαμε αναδείξει το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι επισκέπτες, και οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στη Λουτρόπολη-Αλμωπίας, όσον αφορά την εύκολη  πρόσβαση και εναπόθεση των απορριμμάτων στους κάδους που υπάρχουν στον χώρο στάθμευσης και καλύπτεται η πρόσβασή τους!! από τα σταθμευμένα οχήματα (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Το ίδιο και χειρότερο μάλιστα πρόβλημα αντιμετωπίζουν και τα απορριμματοφόρα και οι εργάτες καθαριότητας που πηγαίνουν για να αποκομίσουν τα απορρίμματα και να αδειάσουν τους κάδους, αφού από τα οχήματα που σταθμεύουν οι επισκέπτες έμπροσθεν των κάδων, δεν επαρκεί ο χώρος πρόσβασης στα απορριμματοφόρα και τους εργάτες καθαριότητας για να κάνουν τη δουλειά τους.

Έτσι λοιπόν μετά το δημοσίευμά μας, η Διοίκηση αποφάσισε να αναρτήσει ανακοινώσεις προς τους οδηγούς ώστε να μη σταθμεύουν στο χώρο, αλλά και να θέσει ειδικές κόκκινες κορδέλες για το σκοπό αυτό, εις μάτην όμως αφού οι οδηγοί επισκέπτες έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τις όποιες ειδοποιήσεις της επιχείρησης, καθόσον και πάλι ο χώρος παρά τις κορδέλες και τα σημειώματα ήταν αποκλεισμένος με οχήματα, δυσχεραίνοντας την αποκομιδή των απορριμμάτων.

Μάλλον η Διοίκηση της Λουτρόπολης θα πρέπει να λάβει άλλα πιο δραστικά μέτρα...

14/8/2022

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-08-15 01:24

Μήνυμα: Υπάρχουν κύριοι της τοπικής αυτοδιοίκησης μπάρες οι οποίες κλειδώνουν και μπαίνουν μπροστά απο τους κάδους σε ικανή απόσταση. 30 ευρώ έχουν. Και αυτό γιατί είμαστε απολίτιστοι και παρτακηδες.