ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΙΤΗΜΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ-ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΦΩΤΟ)

2022-07-10

Ρεπορτάζ By Sakis

Το παρακάτω περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα Κυριακή 10/7/2022 πρωινές ώρες στην Λουτρόπολη Αλμωπίας, όπου η ιστοσελίδα μας έτυχε να γίνει αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας.

Ειδικότερα, ομάδα επισκεπτών στην Λουτρόπολη θέλοντας να πετάξουν τα σκουπίδια τους στους κάδους απορριμμάτων που βρίσκονται στο χώρο στάθμευσης οχημάτων, αναγκάστηκαν να προβούν σε... σλάλομ, μεταξύ των σταθμευμένων οχημάτων που ήταν μπροστά στους κάδους, τα οποία (οχήματα) εμπόδιζαν, φράζοντας τη διέλευση και την πρόσβασή σ ΄αυτούς, εκφράζοντας τα παράπονά τους, αρχικά μεταξύ τους και στη συνέχεια στην ιστοσελίδα μας, με την παράκληση να μεταφέρουμε το πρόβλημα στους αρμόδιους.

Θεωρούμε ότι το ίδιο πρόβλημα θα αντιμετωπίζουν προφανώς και οι επαγγελματίες της περιοχής, όσον αφορά την εύκολη πρόσβαση και  εναπόθεση των απορριμμάτων στους κάδους που καλύπτονται!! από τα σταθμευμένα οχήματα.

Ίσως μία λύση θα ήταν η τοποθέτηση πινακίδας ή τεχνητού εμποδίου έμπροσθεν του χώρου που βρίσκονται οι κάδοι που να μην επιτρέπει την στάθμευση των οχημάτων μπροστά σ΄ αυτούς.

Μεταφέρουμε το πρόβλημα προς γνώση και εξεύρεση λύσης από τους αρμόδιους, προς αποφυγή παραπόνων κλπ διαμαρτυριών.

Δείτε σχετικά στις παρακάτω φώτο...  

10/7/2022