ΦΡΙΚΗ: ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ!!

2021-05-07

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Άσσου Κορινθίας η υπόθεση βιασμού μια ανήλικης από τον ίδιο της τον πατέρα, μετά από αυτήν στη Θεσ-κη (ΔΕΣ και ΕΔΩ)

Η ανήλικη που είναι 17 ετών την Πέμπτη κατήγγειλε μαζί με την μητέρα της στο Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου πως ο πατέρας της την κακοποιούσε σεξουαλικά από τα 12 της χρόνια.

Η ανήλικη διηγήθηκε στους αστυνομικούς τα όσα είχαν συμβεί τα τελευταία χρόνια και αυτοί άμεσα μετέβησαν στην οικία της οικογένειας οπού και προσήγαγαν τον 45χρονο πατέρα της ανήλικης προκειμένου να διερευνήσουν το περιστατικό.

Η ανήλικη θα μεταφερθεί σε ιατροδικαστή σε νοσοκομείο της Αθήνας για να εξεταστεί από ιατροδικαστή ενώ για τον μικρό γιό της οικογένειας τον έχουν αναλάβει οι κοινωνικές υπηρεσίες.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες πρόκειται για μια 4μελή οικογένεια με καταγωγή από την Αλβανία. O πατέρας τον τελευταίο καιρό ήταν άνεργος με την μητέρα να είναι η μόνη που εργαζόταν στην οικογένεια και την συντηρούσε. Ο 45χρονος έχει συλληφθεί και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου.

Πηγή: hlektra.gr

07-5-2021/16:01