ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑ-ΤΕΡΑ ΤΗΣ: ‘’ΜΕ ΒΙΑΖΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ’’!!

2021-05-05

Η καταγγελία της προκάλεσε αίσθηση στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο. Για δύο χρόνια, ζούσε όπως περιγράφει, στιγμές κόλασης μέσα στο ίδιο της, το σπίτι...

Στη σύλληψη ενός 47χρονου ο οποίος φέρεται να ασελγούσε σε βάρος της ανήλικης κόρη του προχώρησαν το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, στην περιοχή της Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας.

Πρόκειται για 47χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκων κατ' εξακολούθηση, καθώς και για απόπειρα για τα ίδια αδικήματα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία στην οποία προέβη η κόρη του, ο 47χρονος τουλάχιστον από το 2019 έως αρχές Μαΐου του τρέχοντος έτους, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 18χρονης σήμερα κόρης του χωρίς τη συναίνεσή της, οι οποίες τελέστηκαν κατ' εξακολούθηση.

Επιπλέον, την 02-05-2021 αποπειράθηκε ξανά να ασελγήσει σε βάρος της χωρίς τη συναίνεσή της. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

05-5-2021/10:08