ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Κ. Υ. ΑΡΙΔΑΙΑΣ

2021-02-06

Οι εργαζόμενοι του Κ. Υ. Αριδαίας αισθάνονται την βαθύτατη ανάγκη να ευχαριστήσουν από καρδιάς όλους τους πολίτες του Δήμου Αλμωπίας, για την έμπρακτη στήριξη τους απέναντι μας, στον δύσκολο έργο που καλούμαστε να επιτελέσουμε ως Υγειονομική Μονάδα για απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, αλλά και αγώνα που δίνουμε καθημερινά για περιορισμό της εξάπλωσης και τον εμβολιασμό κατά του Covid-19.

Στις δύσκολες στιγμές που βρίσκεται η πατρίδα μας, η ηθική και υλική προσφορά αποτελεί δείγμα γενναιόδωρου υψηλού φρονήματος και κατανόησης της κοινωνικής ευθύνης για τους δυνάμενους να προσφέρουν.

Με την εξόχως ευγενική συνεισφορά σας, να συνδράμετε στον αέναο αγώνα μας, που αγόγγυστα με επαγγελματισμό και ευσυνειδησία προσφέρουμε καθημερινά στους συνανθρώπους, που μας έχουν ανάγκη, στηρίζετε και αναγνωρίζετε το έργο μας.

Πολύτιμοι αρωγοί σε αυτή μας την προσπάθεια, ανάλογα με τις δυνατότητες και τον αλτρουισμό τους, υπήρξαν απλοί πολίτες και επιχειρηματίες του τόπου μας. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, απευθύνουμε ολόθερμες ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη, ιδιαίτερα στους:

  • Τον κ. Τσαμπούρη Αλέξανδρο,
  • Τον κ. Τσαμπούρη Γεώργιο,

Η συνεισφορά σας προς τους εργαζόμενους του Κ. Υ. Αριδαίας και κατ΄ επέκταση στους πολίτες της Αλμωπίας, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

06-02-2021/18:35