ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ‘’ΛΑΔΩΣΕΙ’’ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ 2Η ΔΟΣΗ ΕΜΒΟΛΙΟΥ!!

2021-09-15

ΣΧΟΛΙΟ 1

Δια της πλαγιάς οδού και μέσω δωροδοκίας νοσηλεύτριας προσπάθησε 25χρονος στο Περιστέρι να εμβολιαστεί και να εξασφαλίσει το απαραίτητο, πλέον, πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Πληθαίνουν τα περιστατικά με πολίτες που είτε κυκλοφορούν με πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού είτε προσπαθούν να αποφύγουν με διάφορους τρόπους τον εμβολιασμό τους.

Την Τρίτη, λοιπόν, ήρθε να προστεθεί ακόμη ένα κομμάτι σ' αυτό το παζλ με πρωταγωνιστή έναν 25χρονο που επιχείρησε να... λαδώσει νοσηλεύτρια στο εμβολιαστικό κέντρο του Περιστερίου, προκειμένου να μην κάνει τη 2η δόση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, μάλιστα, είχε πάει... προετοιμασμένος στο εμβολιαστικό κέντρο του Περιστερίου. Είχε γράψει στο κινητό του ένα μήνυμα, στο οποίο στην ουσία ρωτούσε τη νοσηλεύτρια πόσα χρήματα θέλει, για να του κάνει εικονικά τη 2η δόση.

Όταν εισήλθε στην αίθουσα για να κάνει το εμβόλιο, έδειξε το μήνυμα στη νοσηλεύτρια που του απάντησε πως «αυτό που λέτε, δεν γίνεται».

Ο 25χρονος προφασίστηκε ότι πονάει στο στομάχι και η νοσηλεύτρια του απάντησε πως μπορεί να μεταφερθεί στον χώρο νοσηλείας που υπάρχει μέσα στο εμβολιαστικό κέντρο. Εκείνος επέμεινε αν μπορεί να γίνει εκεί ο εικονικός εμβολιασμός και να της δώσει τα χρήματα εισπράττοντας το δεύτερο «όχι».

Τότε ο 25χρονος άρπαξε τα χαρτιά που είχε αφήσει στο γραφείο και εξαφανίστηκε. Η νοσηλεύτρια ενημέρωσε τον προϊστάμενο της και λίγο αργότερα ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Η ΕΛ.ΑΣ. τον έχει ταυτοποιήσει και τον αναζητά για να τον συλλάβει με την κατηγορία της δωροδοκίας δημοσίου υπαλλήλου.

15-9-2021/08:52

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-09-15 10:52

Εισάγετε κείμενο:

Δηλαδή έκανε την πρώτη δόση και δεν θέλει να κάνει την δεύτερη πόσο μυαλό μπορεί να έχει το ατομο