ΕΔΕΣΣΑ: ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΗ ΤΩΝ… ΜΕΛΩΔΙΩΝ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-10-23

''Χαράς Ευαγγέλια'' για τους επισκέπτες στην πρωτεύουσα της Πέλλας, την πόλη της Έδεσσας, αλλά και τους κατοίκους της, αφού το ΄ στολίδι της, οι Καταρράκτες, τέθηκαν και πάλι σε πλήρη λειτουργία, καθόσον μάλλον τα έργα περατώθηκαν και η ροή του νερού εδώ και μερικές ημέρες γίνεται κανονικά σ΄΄  αυτούς, ενώ το νερό καθάρισε και πάλι ρέοντας γάργαρο από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις που είχαν κάνει το νερό να έχει σκούρο χρώμα!! (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Όπως μας ενημερώνει και ο καθημερινός και μόνιμος... θαμώνας στον χώρο των Καταρρακτών ο γνωστός σε όλους Γιώργος ο οποίος ψυχαγωγεί τους επισκέπτες με τις παλιές και αξέχαστες μελωδίες του, η ροή των υδάτων γίνεται κανονικά, μαγνητίζοντας τους επισκέπτες να φωτογραφηθούν και να θαυμάσουν το όλο... τρομακτικό αλλά πανέμορφο τοπίο.

Έτσι λοιπόν θα μπορούσαμε να πούμε ότι η πόλη της Έδεσσας εκτός από πόλη των νερών είναι και πόλη των μελωδιών!!, αφού στους μεν μεγάλους Καταρράκτες ο Γιώργος χαρίζει όμορφες μελωδίες στους επισκέπτες, στους δε μικρούς μέσα στην πόλη  Καταρράκτες σύμφωνα με πληροφορίες μας, ομάδα γνωστών μουσικών της πόλης, τραγουδά παλιά ρεμπέτικα τραγούδια ξεσηκώνοντας ευχάριστα τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες.

Δείτε και ακούστε στο παρακάτω βίντεο αξέχαστες μελωδίες από τον Γιώργο, καθώς και την αξιοθαύμαστη εικόνα που έχουν οι Καταρράκτες σήμερα Σάββατο 23/10/2021 

23-10-2021/14:02