ΕΔΕΣΣΑ: ‘’ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ’’ ΑΛΛΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-10-16

Μία... τρομακτική και παράλληλα πανέμορφη εικόνα  που κυριολεκτικά σε μαγνητίζει!!, αντίκριζαν σήμερα Σάββατο 16/10/2021 οι επισκέπτες στον χώρο των Καταρρακτών στην πόλη της Έδεσσας, αφού το ορμητικό νερό έχοντας ένα σκούρο χρώμα λόγω των βροχοπτώσεων, που σε συνδυασμό με τον θόρυβο που έκανε η πτώση των νερών,  δημιουργούσε μία φανταστική διαρκείας σκηνή και εικόνα που καθήλωνε τους επισκέπτες!!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες μας, τα έργα στον ποταμό έχουν μάλλον περατωθεί και έτσι το νερό κυλά και πάλι στον Καταρράκτη προς τέρψη των επισκεπτών.

Ξεχωριστή πινελιά στον παραπάνω χώρο, έδινε και δίνει ο γνωστός μας οργανοπαίκτης Γιώργος, διασκεδάζοντας τους επισκέπτες με παλιά νοσταλγικά τραγούδια, ενώ όπως διαπιστώσαμε έχουν τοποθετηθεί επιτέλους και νέες πληροφοριακές πινακίδες στον χώρο των καταρρακτών που ενημερώνουν σχετικά τους εκδρομείς. Εάν μάλιστα αφαιρούσαν και τις παλιές ρυπαρές πινακίδες, όπως πολλάκις έχει επισημάνει η ιστοσελίδα μας θα ήταν ακόμη καλύτερα!!

Σε κάθε περίπτωση οι Καταρράκτες βρίσκουν και πάλι την παλιά τους αίγλη και γίνονται και πάλι μαγνήτης για τους επισκέπτες όπως μας πληροφόρησαν επαγγελματίες της περιοχής.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο και φώτο... 

16/10/2021