ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ:‘’ΥΠΑΡΧΕΙ ‘’ΣΤΡΑΤΟΣ’’ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ’’!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-11-26

΄΄''ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ''

''ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ''

''ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ''

''ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ''

Δημοσιεύουμε σήμερα το τρίτο μέρος της αποκαλυπτικής και ενδιαφέρουσας συνέντευξης που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας ifonitispellas.gr gr και στον διαχειριστή της Θεοδωρίδη Σάκη, ο Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του συνδυασμού ''ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ'' του Δήμου Αλμωπίας , Προκοπίδης Ευάγγελος ο οποίος μίλησε για όλα και για όλους απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις της ιστοσελίδας μας.

Δείτε το πρώτο και δεύτερο μέρος της συνέντευξης Ε  Δ  Ω και Ε Δ Ω.

Παρακολουθείστε λοιπόν σήμερα το τρίτο μέρος αυτής και τις απαντήσεις -θέσεις του για τις αδικαιολόγητες απουσίες δημοτικών συμβούλων και μελών από τα δημοτικά συμβούλια και τα όργανα του Δήμου , αντίστοιχα, για την καθημερινότητα του πολίτη, για την λειτουργία της Λουτρόπολης Αλμωπίας και για τις προσλήψεις ειδικών συμβούλων στον Δήμο Αλμωπίας.

Σε επόμενη ανάρτησή μας δείτε το τέταρτο και τελευταίο μέρος της ενδιαφέρουσας και αποκαλυπτικής συνέντευξης του παραπάνω Δημοτικού Συμβούλου.

26-11-2021/11:36