ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΔΕΣΣΑΣ: ‘’ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΑΛΜΩΠΙΑ ΠΡΟΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΑΠΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΕΩΣ ΑΠΡΙΛΙΟ ΚΑΘΕ ΕΤΟΥΣ’’!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-12-16

«Απάντηση Δημάρχου Αλμωπίας σε έγγραφο του τμήματος Τροχαίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας για διακοπή κυκλοφορίας στην Επαρχιακή οδό Κερασιάς - Χιονοδρομικού Κέντρου «Βόρρας».

Αξιότιμε κ. Χριστοδούλου,

σε απάντηση του με αρ. πρωτ. 20825/10.11.2021 εγγράφου σας, με το οποίο μας ενημερώνετε για διακοπή κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό Κερασιάς Χιονοδρομικού Κέντρου «Βόρρας» σας γνωστοποιούμε τα εξής:

  • Στα σημεία όπου μας υποδείξατε, έγινε καθαρισμός της βλάστησης, η οποία εξείχε του δρόμου από τα συνεργεία του Δήμου Αλμωπίας
  • Τοποθετήθηκαν οι κατάλληλες πινακίδες σήμανσης, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Πολιτικής Προστασίας.
  • Στα σημεία όπου υπήρχε κατολίσθηση, τα μηχανήματα του Δήμου προέβησαν σε απομάκρυνση των επικίνδυνων χωμάτων που αποκόπηκαν από το παρακείμενο βουνό.

Με λύπη μας παρατηρούμε τα τελευταία χρόνια το επιλεκτικό κλείσιμο του συγκεκριμένου δρόμου, ημερολογιακά από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο κάθε έτους, χωρίς σαφή αιτιολογία καθώς ο δρόμος χρησιμοποιείται κανονικά τους υπόλοιπους μήνες, με τη διέλευση τόσο φορτηγών και οχημάτων μεγάλου κυβισμού, όσο και εκατοντάδων μικρότερων οχημάτων για αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες, ώστε να λειτουργήσει άμεσα ο δρόμος.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο μετά το 05:35 λεπτό αυτού.

16-12-2021/11:02