ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ‘’ ΟΙ ‘’ΞΕΧΑΣΙΑΡΙΔΕΣ’’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΑΣΑΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΟΤΑΝ ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ ’’!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-04-19

ΣΧΟΛΙΟ 1

Μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα για την αντιπολίτευση του Δήμου Αλμωπίας, δημιουργείται ύστερα από τις χθεσινές (Δευτέρα 18/4/2022) δηλώσεις του Δημάρχου Αλμωπίας Μπάτση Χρήστου, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και με αφορμή την απουσία σύσσωμης της αντιπολίτευσης, για τρίτη συνεχόμενη φορά από τις συνεδριάσεις.

Ειδικότερα, ούτε λίγο ούτε πολύ, αποκάλεσε αυτούς ''ξεχασιάριδες'', καθόσον μάλλον λησμόνησαν τον όρκο που έδωσαν, όταν εξελέγησαν Σύμβουλοι, λέγοντας χαρακτηριστικά: ''Κάποιοι σύμβουλοι αυτήν την ώρα που συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο, αντί να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση πίνουν τον καφέ τους στα ΚΑΦΕ της πόλης, ξεχνώντας μάλλον που και γιατί ορκίστηκαν όταν εξελέγησαν σύμβουλοι''!!

Με ενδιαφέρον αναμένεται η όποια απάντηση κλπ αντίδραση, αν υπάρχει, από την αντιπολίτευση, στις αιτιάσεις αυτές του Δημάρχου Αλμωπίας, που ένας κακοπροαίρετος, κάλλιστα θα μπορούσε να υποθέσει και να χαρακτηρίσει ότι από τα λεγόμενά του, ότι τους αποκάλεσε εμμέσως πλην σαφώς και με ένα βαρύτερο χαρακτηρισμό!! 

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο μετά το 03:50 λεπτό αυτού.

19-4-2022/11:48

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-04-19 14:47

Μήνυμα:

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ!!!!!!!